Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondolnátok, ha megtudnáto...

Mit gondolnátok, ha megtudnátok, hogy a lányotok hotelbe jár? Ezért miért kell így viselkedni?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, nem 15 éves kislány, mielőtt bárki ezt hinné.

Pesten tanulok, de általában hétvégére hazajövök, mert itt is vannak barátnőim, itt a családom is. Viszont van itthon egy "barátom", akivel több van közöttünk, mint sima barátság. Nem vagyunk együtt, de hetente/kéthetente együtt töltünk egy éjszakát, vagy most pl. hogy végeztünk a vizsgákkal, elutaztunk wellnessezni is pár napra.

Haza ugye nem hozhatom, mert anya azonnal elkezdene faggatni, van egy 10 hónapos húgom, ezért kb sosincs olyan, hogy elmennének itthonról egész estére, éjszakára és üres lenne a ház.

A sráccal ugyanez a helyzet, nem akarunk kísérletezni, hogy vajon mikor toppan be az öccse, vagy a szülei. Autóban kényelmetlen egy idő után, így maradt az, hogy hotelbe megyünk.

Kényelmes, kultúrált és nem kell figyelnünk arra, hogy csendben legyünk, vagy hogy nehogy észrevegyen minket valaki. De ezt most anya megtudta az egyik barátnőm elszólása miatt és azóta ki van akadva, hogy hogy lehetek ilyen, meg "mit gondolnak rólunk". 5-6 hotelt szoktunk váltogatni, szóval még azt sem lehet mondani, hogy mindig ugyanoda megyünk és már tudják a nevünket.

Meg legrosszabb esetben max. azt hiszik, hogy szeretők vagyunk, de kétlem, hogy bármelyik recepciós ezen gondolkozna.

Amióta tudja, felhozta ezt a témát 3x, meg hogy miért nem hozom haza bemutatni és lehetnénk itt is nyugodtan, nem kéne úgy viselkednünk, mintha hajléktalanok lennénk... És ha hazahozom, mit mondok? "Sziasztok, ő itt XY, hétvégente összejárunk szexelni és most felmegyünk a szobámba."?

Mit mondjak neki, hogy kicsit lenyugodjon?

2018. febr. 3. 19:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
27%
Mondjuk hotelben is illik csendben lenni, mert a többi vendég nem kíváncsi rátok. És kihallatszik a folyosóra, meg a szomszéd szobában is hallják, ha épp vannak ott. A többi ember sem azért fizet a hotelszobáért, hogy ilyen élményben legyen részük.
2018. febr. 3. 21:52
 12/24 anonim ***** válasza:
18%
Főleg, ha gyerek is van a hotelben.
2018. febr. 3. 21:52
 13/24 anonim ***** válasza:
63%
#15, akkor TE tégy így... más meg úgy tesz, ahogy ő jónak tartja, ha meg a hotelnek ezzel problémája van, akkor jelzi.
2018. febr. 3. 22:05
 14/24 anonim ***** válasza:
20%
Ezt a "Csak qrni járunk össze" dolgot nehéz lesz letolni anyunak. Ő még abban a korban nőtt fel amikor szerelem is kellett ahhoz hogy széttegye a lábát. Azért mondta hogy mutasd be mert azt hiszi jártok. Na mikor kiderül hogy ilyenről szó sincs...
2018. febr. 3. 22:24
 15/24 anonim ***** válasza:
73%
#17 most is ebben a korban élünk, ettől függetlenül pont hidegen hagyna a lányom magánélete. az ő élete, ő dolga.
2018. febr. 3. 22:26
 16/24 anonim ***** válasza:
79%

Persze, nyilván irigy, mert ő nem szexel, a 10 hónapos gyereket meg valószínűleg a gólya hozta... Micsoda árulkodó projekciók, édes istenem.:D 51 vagyok, és én sem szűzen mentem férjhez, le kéne már szokni az ostoba sztereotípiákról.

Ha nektek kényelmes hotelbe járni, és van, aki kifizesse, hajrá. Nem egészen értem, miért nem Pesten intézitek el, a pasidnak nem kerülne többe az odautazás, mint a szálloda, de a ti dolgotok. Engem pont nem érdekel, hogy ki mit szól vagy gondol, ha anyudat ez zavarja, mondd meg neki az igazat, és járjatok valamelyik szomszéd városba. Annyi hotel, airbnb-s szállás van, mint égen a csillag, csak találtok valahol a közelben is...Vagy egyszerűen közöld vele, hogy ez a te dolgod, ne szóljon bele.

2018. febr. 3. 23:11
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy egyszerűen közöld vele, hogy ez a te dolgod, ne szóljon bele."

Itt a pont.

2018. febr. 3. 23:19
 18/24 anonim ***** válasza:
8%
16-os, nem így beszélnél, ha a gyereked ezt hallgatná...
2018. febr. 3. 23:24
 19/24 anonim ***** válasza:
89%
De, pontosan így beszélnék, nekem nincs az a beteg kényszerképzetem, hogy mindenki másnak az én gyerekemhez kellene alkalmazkodnia...
2018. febr. 3. 23:39
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

Te orulnel ha a jovendobeli gyereked lany lesz es 19 evesen nem baratja van hanem csak egy fiu akivel osszejarnak dugni?

En nagyon nem orulnek neki... szerintem ez ertheto a szuleid reszerol.

2018. febr. 4. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!