Kérdőre vonnád/Megütnéd a gyereked ha ezt látnád tőle?
2018. jan. 31. 15:20
21/23 MR.X. válasza:
Én is szeretek száguldozni, nekem jogsim sincs még, de csak ott száguldozok ahol ki van halva az út, de inkább terepen szoktam "rodeózni".
23/23 anonim válasza:
Az én vőlegényem hasonlóan a mai napig szereti a gyorsaságot ... 44 éves lesz 😀 mostmár elmondása szerint, nem merne annyival menni 1-2 helyen, mint amivel esetleg fiatal koraban ment ... sajat maga is mondja , szerencse hogy nem tortent vele soha semmi... sajnos ezzel szerintem semmit nem lehet csinalni. Max par imat elmondani hogy ne legyen semmi gond ... talan ha kiélte magát, lenyugszik elobb utobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!