Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kérdőre vonnád/Megütnéd a...

Kérdőre vonnád/Megütnéd a gyereked ha ezt látnád tőle?

Figyelt kérdés

[link]

Van aki szerint fiatalság-bolondság, de ki hogy van vele.

2018. jan. 31. 15:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenekkel van tele a temető. Egyszer mindenkinek becsúszik a hibapont. Amíg a saját életével játszik le....m. Csak sajnos mindig a vétlen issza meg az ilyen hülyék vagánykodását. Diszkóbaleset, mást ne mondjak.
2018. jan. 31. 16:57
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Szulokent is elitelnem, soforkent meg szinten elitelem. Szornyu, h ilyen idiota senkihaziak miatt lesz baleset, amiben sokszor az artatlan fel serul meg. Rohadjon meg az osszes ilyen ott, ahol van!! Azert, mert nekik kicsi a fszuk, nem igy kene megtoldani!!!!!
2018. jan. 31. 17:02
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalság bolondság mi? Az hogy mások életével játszik a hülyegyerek? Hát rohadt nagy poén. Ennyire idióta nem lehet a gyerekem.
2018. jan. 31. 17:04
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem áll benne a pénz, egyrészt lehet pályázni, másrészt, ha nagyon, nagyon akar, száguldozhat kihalt enyhe szerpentineken, az országban is vannak jó minőségűek. Az sem legális, de jobb, mint autóktól pár centire kísérteni a sorsot...

Nem szémít, kinek mi a száguldás. Aki többszázzal akar menni, pályázzon vagy szerezzen pilótavizsgát.

Csak mert az ő kis lelkének agyatlan száguldás kell, nincs joga mások életét veszélyeztetni.

A száguldozásban pedig nem zavarná egy rendes ruha. Estem már látványosat 80-nal (arcra és csuklóra), előtte is alap volt a beöltözés zárt sisakkal, de utána a kesztyűre is nagyobb gondot fordítottam, totálisan védtelen csuklóval estem s lehet, hogy amúgyis eltört volna, de lehet, hogy az a parányi plusz számított volna. Vagy ha nem eme esetnél, akkor máskor.

Nagyobb tempónál inkább az van, amit a többiek írtak, a beöltözés után hátha marad ép szerve, amit felhasználhat valaki, már ha emberünknél megvan ez a nemes opció.

Motorozik, gyors motor van alatta, megértem, ha száguldozik néha, bár ha forrófejű ifjonc, akkor átkozottul rossz ötlet volt ilyen motort venni.

De ne forgalomban tegye, beöltözetlenül, idiótán. Vannak határok és nincs az a kifogás, amit elfogadnék.

2018. jan. 31. 17:52
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Tűzoltó az apja. Kapart már össze lapáttal pár ilyen vagány gyereket, akinek szent meggyőződése volt, hogy ő tud motorozni.

Tudod, mi a gáz? Egyszer futsz össze egy figyelmetlen/ijedős/rutintalan autóssal, és neked se lesz nyitott koporsós temetésed.

A védőfelszerelés is olyan, hogy csak áll benne a pénz, ahogy elnézem.

Ja, egyébként én csak ordítanék egyet a gyerekkel. De az apja tenyérnyi darabokra vágná a mocit, ha ilyet meglátna.

2018. jan. 31. 19:03
 16/23 anonim ***** válasza:
94%
Az, hogy más vétlen emberek életét kockára teszi valaki az undorító. A saját életével mindenki úgy szórakozik, ahogy akar. Mellesleg ha az én gyerekem lenne elgondolkodnék, hogy mit rontottam el, hogy ennyire felelőtlen embert neveltem fel.
2018. jan. 31. 20:33
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

"már ha emberünknél megvan ez a nemes opció. "

Nálunk nem kell beleegyezés ahhoz, hogy kikapják az agyhalott szerveit. Akkor nem veszik ki, ha még életében tett ezt tiltó nyilatkozatot.

2018. jan. 31. 20:40
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Már most agyhalott 😁 komolyra fordítva. Nemrégiben kb az orrunk előtt történt amikor egy vagány motoros elhaladt és az autóban ülő kisfiú előtt gázolta halálra az éppen kiszálló apukáját. 60-as tábla van... ha kinyírja magát ki a frászt érdekel, de általában vétlen áldozatok is vannak az ilyen agyhalott barmok miatt. Ettől nem lesz nagyobb a bébirépád öcsike. Bízom benne hogy a kölkeim nálad értelmesebbre sikerültek és felérik ésszel ezeket a dolgokat.
2018. jan. 31. 21:28
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Még sose ütöttem meg. De ha ilyen idiótaságot csinálna, úgy összeverném, hogy többet nem ülne motorra.
2018. jan. 31. 22:25
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Erre nem kifogás a fiatalság meg a bolondság. Ilyen őrült sz.rháziak miatt hal meg egy csomó ártatlan ember! Magát felőlem összetörheti, PÁLYÁN.
2018. jan. 31. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!