Kérdőre vonnád/Megütnéd a gyereked ha ezt látnád tőle?
Nem áll benne a pénz, egyrészt lehet pályázni, másrészt, ha nagyon, nagyon akar, száguldozhat kihalt enyhe szerpentineken, az országban is vannak jó minőségűek. Az sem legális, de jobb, mint autóktól pár centire kísérteni a sorsot...
Nem szémít, kinek mi a száguldás. Aki többszázzal akar menni, pályázzon vagy szerezzen pilótavizsgát.
Csak mert az ő kis lelkének agyatlan száguldás kell, nincs joga mások életét veszélyeztetni.
A száguldozásban pedig nem zavarná egy rendes ruha. Estem már látványosat 80-nal (arcra és csuklóra), előtte is alap volt a beöltözés zárt sisakkal, de utána a kesztyűre is nagyobb gondot fordítottam, totálisan védtelen csuklóval estem s lehet, hogy amúgyis eltört volna, de lehet, hogy az a parányi plusz számított volna. Vagy ha nem eme esetnél, akkor máskor.
Nagyobb tempónál inkább az van, amit a többiek írtak, a beöltözés után hátha marad ép szerve, amit felhasználhat valaki, már ha emberünknél megvan ez a nemes opció.
Motorozik, gyors motor van alatta, megértem, ha száguldozik néha, bár ha forrófejű ifjonc, akkor átkozottul rossz ötlet volt ilyen motort venni.
De ne forgalomban tegye, beöltözetlenül, idiótán. Vannak határok és nincs az a kifogás, amit elfogadnék.
Tűzoltó az apja. Kapart már össze lapáttal pár ilyen vagány gyereket, akinek szent meggyőződése volt, hogy ő tud motorozni.
Tudod, mi a gáz? Egyszer futsz össze egy figyelmetlen/ijedős/rutintalan autóssal, és neked se lesz nyitott koporsós temetésed.
A védőfelszerelés is olyan, hogy csak áll benne a pénz, ahogy elnézem.
Ja, egyébként én csak ordítanék egyet a gyerekkel. De az apja tenyérnyi darabokra vágná a mocit, ha ilyet meglátna.
"már ha emberünknél megvan ez a nemes opció. "
Nálunk nem kell beleegyezés ahhoz, hogy kikapják az agyhalott szerveit. Akkor nem veszik ki, ha még életében tett ezt tiltó nyilatkozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!