Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 21 évesen mennyire tartanak...

21 évesen mennyire tartanak titeket gyereknek a szüleitek?

Figyelt kérdés
2018. jan. 28. 20:14
1 2
 11/19 anonim válasza:
77%
Világéletedben egy életképtelen szar leszel, ha nem törsz ki ebből az anyuci szeme fénye szerepből, hogy ő majd mindent megcsinál helyetted, meg lebasz, ha valamit nem úgy csinálsz. Tagadd meg a velejáró előnyöket, hogy egy szebb jövő elé nézhess.
2018. jan. 28. 21:00
 12/19 anonim ***** válasza:
21%

18 évesen lett párom, következő januárban lettem 19. Abban az évben május elsején költöztünk össze, érettségiztem le. (Apukám Németországban dolgozik, 14 éves korom óta. 8 hetente jött haza 1 hétre. Összeköltözésünknél anyukám kiköltözött apum után, így 750 kmre lakunk egymástól, 4 havonta találkozunk 1 hétre)

Szóval kicsit több, mint 3 hónap múlva élünk együtt 2 éve. 7 hónap múlva pedig 3 éve leszünk együtt.

Értelemszerűen anyukámék nem néznek már gyereknek, hiszen háztartást vezetek, dolgozom.

Párom szülei pedig az ország másik végében élnek, 350 kmre tőlünk.

21N 23F

2018. jan. 28. 21:13
 13/19 anonim válasza:
88%

Támogatom a #11-es választ.

Én 18évesen egyetemi koleszba mentem, ma 22-évesen albérletben lakom. Az egyetem sokat segített az önállósodásban. Sajnos van rossz példa a családban 40felett a szülőkkel élő "felnőtt" persze lehet mondani hogy anyagilag jobb de(saját véleményem szerint) egy idő után ki kell lépni a komfort zónádból és saját lábra állni.

2018. jan. 28. 21:48
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

14 és 16 éves korom között kollégiumban laktam, nagyon jó volt. Utána lettem bejárós, akkor kezdödött ez.

De basszus megvernek , meg ilyenekkel fenyegetnek, hogy bezáratnak az elmeosztályra stb. Hiànyzik nekem ez? Már volt, hogy összepakoltam, akkor lefogatak és kitalálták, hogy menj, mindenki bolondnak fog nézni, meg a hajamnál fogva cibáltak haza és ütöttek.Mindezt azért, mert rossz jegyet kaptam az egyetemen. Tele van a hócipőm.

2018. jan. 28. 21:58
 15/19 Metionin ***** válasza:
100%
Akkor már semennyire. Igazából 14 fölött már felnőttként kezeltek és elvártak teljesen felnőttes dolgokat. Addig nagyon szigorú volt anyám, 15 után meg zavart volna bulizni meg siránkozott hogy miért nem tetszenek a fiúk stb. 19 évesen elköltöztem koliba az egyetem miatt, elkezdtem mellette dolgozni és onnantól kezdve kb. azt se tudták hogy miből élek.
2018. jan. 28. 23:52
 16/19 anonim ***** válasza:
52%
Azt hiszed hogy most változik vmi,én se sajnállak,nem számit egy ismeretlen arcoskodó. Ki kötött bele a másikba előszőr,hm,nem én,én a kérdésre válaszoltam,ha gondod van,otthon old meg ne itt offolj más válaszolókat,senki se kiváncsi rád,a kérdesre válaszolj v hello,és inentől ignorálj legyél Szives semmi kedvem időt pazarolni provokáciodra.
2018. jan. 29. 00:47
 17/19 anonim ***** válasza:
52%

Ha rajtuk múlna,akkor még mindig este 9-kor fogmosás után lőni kéne fel a pizsit és mehetnék aludni, nem mehetnék sehova.

De kiálltam magam mellett már jó pár éve. Felnőttnek tekintenek úgy érzem, nem akarnak helyettem döntéseket hozni, elfogadják a véleményem és azt,hogy hogyan alakítom az életem.

2018. jan. 29. 08:01
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem tartanak gyereknek, mert nem hagyom nekik. Érettségi óta dolgozok, magamat tartom el. A vőlegényemmel élek együtt (6 hónap múlva már a férjem lesz), kb 2-3 hetente találkozok a szüleimmel.

Persze, ha majd’ 22 évesen még mindig ők tartanának el, mert otthon ülnék a p*csámon, és mindenre tőlük kéne pénzt kunyiznom, akkor nem is viselkednének velem úgy, mintha felnőtt lennék. 14 évesen is ezt csináltam, min változtatott volna pár év, ha a helyzet ugyanaz marad?

2018. jan. 29. 09:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Nagyooon. 20 éves vagyok, de anya kérdezget, hogy hogy készítsem neked a husit? Pedig imádok főzni, de nem enged szinte a konyhába, majd ő megcsinálja. Soha az életben egy csokit nem kértem tőle és ezt mútlkor felhozta, hogy nem tudja miért nem kérek semmit, ez rosszul esik neki. Gondolom ezt szeretné jóvá tenni. :) Viszont vannak témák, amikben felnőttként tekint rám, pl a párkapcoslatomat sosem titulálta tiniszerelemnek, kezdettől fogva komolyan vette. Érdekes na :D
2018. febr. 4. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!