21 évesen mennyire tartanak titeket gyereknek a szüleitek?
18 évesen lett párom, következő januárban lettem 19. Abban az évben május elsején költöztünk össze, érettségiztem le. (Apukám Németországban dolgozik, 14 éves korom óta. 8 hetente jött haza 1 hétre. Összeköltözésünknél anyukám kiköltözött apum után, így 750 kmre lakunk egymástól, 4 havonta találkozunk 1 hétre)
Szóval kicsit több, mint 3 hónap múlva élünk együtt 2 éve. 7 hónap múlva pedig 3 éve leszünk együtt.
Értelemszerűen anyukámék nem néznek már gyereknek, hiszen háztartást vezetek, dolgozom.
Párom szülei pedig az ország másik végében élnek, 350 kmre tőlünk.
21N 23F
Támogatom a #11-es választ.
Én 18évesen egyetemi koleszba mentem, ma 22-évesen albérletben lakom. Az egyetem sokat segített az önállósodásban. Sajnos van rossz példa a családban 40felett a szülőkkel élő "felnőtt" persze lehet mondani hogy anyagilag jobb de(saját véleményem szerint) egy idő után ki kell lépni a komfort zónádból és saját lábra állni.
14 és 16 éves korom között kollégiumban laktam, nagyon jó volt. Utána lettem bejárós, akkor kezdödött ez.
De basszus megvernek , meg ilyenekkel fenyegetnek, hogy bezáratnak az elmeosztályra stb. Hiànyzik nekem ez? Már volt, hogy összepakoltam, akkor lefogatak és kitalálták, hogy menj, mindenki bolondnak fog nézni, meg a hajamnál fogva cibáltak haza és ütöttek.Mindezt azért, mert rossz jegyet kaptam az egyetemen. Tele van a hócipőm.
Ha rajtuk múlna,akkor még mindig este 9-kor fogmosás után lőni kéne fel a pizsit és mehetnék aludni, nem mehetnék sehova.
De kiálltam magam mellett már jó pár éve. Felnőttnek tekintenek úgy érzem, nem akarnak helyettem döntéseket hozni, elfogadják a véleményem és azt,hogy hogyan alakítom az életem.
Nem tartanak gyereknek, mert nem hagyom nekik. Érettségi óta dolgozok, magamat tartom el. A vőlegényemmel élek együtt (6 hónap múlva már a férjem lesz), kb 2-3 hetente találkozok a szüleimmel.
Persze, ha majd’ 22 évesen még mindig ők tartanának el, mert otthon ülnék a p*csámon, és mindenre tőlük kéne pénzt kunyiznom, akkor nem is viselkednének velem úgy, mintha felnőtt lennék. 14 évesen is ezt csináltam, min változtatott volna pár év, ha a helyzet ugyanaz marad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!