Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 21 évesen mennyire tartanak...

21 évesen mennyire tartanak titeket gyereknek a szüleitek?

Figyelt kérdés
2018. jan. 28. 20:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
60%
Semennyire. Még mindig a gyerekük vagyok, de attól még mint felnőtt néznek rám és úgy is kezelnek. Általában ezt a gyerek irányítja ha nem vagy elég talpraesett es gyerekként kezelteted magad akkor az is leszel a szemükbe.
2018. jan. 28. 20:23
 2/19 anonim válasza:
21%
Mèg az is vagy. Engem ennyi idősen meg most is kiszolgálnak mint ha csak alsó tagozatos lennèk. Ez ìgy is van rendjèn.
2018. jan. 28. 20:27
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
21 évesen már nősültem és önálló lakásom volt. Akkor valahogy más volt az emberek mentalitása.
2018. jan. 28. 20:29
 4/19 A kérdező kommentje:
Nekem nem lehet baràtom, nem járhatok el sehova. Úgy viselkednek, mint egy óvodással.
2018. jan. 28. 20:32
 5/19 anonim ***** válasza:
62%

Mert hagyod,21 évesen nem zárhatnak be,és nem tilthatnak alapvető normális dolgot,pl barátok,társadalmi élet,magánszféra ,párkapcsolat szexualitás. ELkéne már flejteni a csak házasság után érhetünk egymáshoz szarszágot. Sajnos a ti geberáciotok akik 30 évesen is mamahotelben isszák az anyatejet és semmi életük jövöképük.

Én nem hagytam,de nem is szolgltak ki,söt inkább verést alázást kaptam a batyumba. Le is léptem és nem függtem tőlük h felnőttként megmondják mikor ehetek pisilhetek v épp szexelhetek.

35 N

2018. jan. 28. 20:37
 6/19 anonim ***** válasza:
94%
Az nem jó, én 22 vagyok, albiban élek a párommal, akivel 6 éve vagyok, azért mert van és volt is barátom ugyanúgy tanultam, befejeztem a sulit, de mindig is önálló voltam, mindig a Szüleimnél is mostam, főztem, takarítottam, és önálló voltam. És tudták hogy nem vagyok egy hülye gyerek, Anyu mindenhová elengedett mert megbízható voltam, és mindent elmondtam neki ezért sosem kellett tiltani semmitől. 22 évesen dolgozom, van elettarsam, és várom hogy hamarosan legyen saját gyermekem.
2018. jan. 28. 20:37
 7/19 anonim ***** válasza:
97%
Hát azért az rajtad is függ hogy hogyan kezelnek. Van túlzott feltes is de ha 21 éves vagy és akarsz valamit amit a szüleid elleneznek akkor el kell viselned néhány veszekedést annak következtében hogy megtagadod az akaratukat
2018. jan. 28. 20:38
 8/19 anonim válasza:
25%
Én orulnek ha gyerekkent kezelnenek...
2018. jan. 28. 20:40
 9/19 anonim válasza:
75%
Ne engedd. Minden erőddel azon legyél, hogy ezen változtass. Nagyon le fog hagyni a többi ember, akiket felnőttként kezeltek akár már kamasz koruktól. Sokkal tapasztaltabb, életképesebb, törtetőbb lesz az olyanból. El fognak taposni, ha nem küzdesz ellene.
2018. jan. 28. 20:48
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
20:38as vagyok. Egyébként az én szüleim ha hazamegyunk mindig kiszolgalnak étellel és megkimelnek a munkától de ez nem volt mindig igy. Régen mindenkinek meg volt a része a háztartásban. 1eve eljottunk de már 3dik éve szinte nem is aludtam otthon. Meg jártuk Amerikát a párommal (már egy éve a férjem) dolgoztunk ott is. Honvagyam volt és anyukámnak is nagyon nehéz volt de most be van zsongva. Jön a nővérem esküvője és előtte meg felolunk érkezik az unoka. Amióta külön lakok sokkal jobb vele a kapcsolatom is. 24 éves vagyok. És ha hazamegyek ugymond imádok gyereknek lenni hiszen mindig a lanya maradok
2018. jan. 28. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!