Szülők, a gyereketek haverjait akármilyen gyakran szívesen látjátok a házatokban, vagy be van ez korlátozva?
Legjobb barátnőmmel elég sokat vagyunk egymásnál,körülbelül 3 percre lakunk egymástól szóval szinte bármikor megyünk.Hetente biztosan alszunk egymásnál.Általában hétvégén de van hogy suliidőben is és akkor másnap együtt megyünk suliba is.Általában sosem tervezzük előre.Van hogy este ráírunk a másikra hogy "Itt alszol?",megkérdezzük a szülőket és megyünk.Szerencsére a szülei is szeretnek engem és az én szüleim is őt.Ha egymásnál vagyunk rendszeresen segítünk takarítani,főzni,sütni.Egymás tesóival is jól kijövünk.Leülünk együtt enni,tévézni mintha egy család lennénk.Karácsonykor is hívott barátnőm,hogy a családja kérdezte ,hogy átmegyek-e.Ott is aludtam.De van hogy csak délután átugrunk egymáshoz. Nyáron többször csináltunk olyat,hogy kettőt aludtunk ott,kettőt itt.
Mindketten nyolcadikosok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!