Hogy mondjam el neki, hogy miert nincs baratnom?
apád szörnyen frusztrált,valszeg ő impotens és ezért piszkál ezzel -mondd, hogy udvarolsz, alakul hagyjon békén
- és szükséged lenne segítségre, keress egy pszichológust (az sajnos semmit sem ér,ha elmondod, hogy az ő hibája.. valószínűleg mélyen azért tudja, hogy szar amit veletek művelt)
az a baj, hogy nem látom rajta és olyan mintha a családban mindenki elfelejtette volna, hogy miket művelt. ha 1x ideges lesz, akkor olyanokat képes mondani, ami már beteg elmére utal (pl. hogy ollóval szétvág engem jó lassan, aztán élve betesz egy koporsóba, ha nem lesz barátnőm 1 napon belül)(igen ilyenkor általában azt mondja, hogy most azonnal takarodjak el barátnőt keresni). aaztán persze bocsánatot kér és 2 hét múlva már kezdi, hogy nem érti, hogy nekem miért nincs barátnőm). és azért mondtam, hogy van önbizalmam, mert alapjába véve minden összejött az életben, ami ennyi évesen összetud jönni, de aztán rájövök, hogy mégsincs olyan életem mint egy fiatalé, aki bulizik, csajozik, jól érzi magát. így nem tudom, hogy érthetőbb lett e az önbizalmas rész.
pszichológusban egy kicsit kételkedem, hogy tudna e segíteni, mert szerintem csak akkor tudnék igazán megváltozni, ha elköltözöm itthonról, lehet szeptembertől megpróbálom a kollégiumot és ott megpróbálok kinyílni, nem szeretném az egész életemet így eltölteni
Megérem kb. mindkettőtök gondolkodását.
Faterod azt gondolhatja kb.,hogy a fia nem csak szerinte jóképű, ha férfimodellként alkalmazzák, mellette még NB3-ban is focizik, akkor tutira csak azért nincsen csaja, mert minden rá tapadó csaj elöl elmenekül, ahelyett hogy legalább egyszer megdugná őket. Oké, hogy az NB3 nem az angol Premier Liga, de még a falusi csapat menő csatára is a legmenőbb legény minden faluban.
Te meg gondolom azt érzed, hogy megnyomorított faterod agresszív viselkedése, ezért nem lettél férfiasan magabiztos. Érzed, hogy a gyámoltalan viselkedésed az, ami miatt nem tapadnak rád a csajoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!