Hogy mondjam el neki, hogy miert nincs baratnom?
az, hogy alapvetoen mostanaban normalis, viszont ez az egy tema ami meg mindig feszultseget szul.
illetve meg suliba jarok
Először is menj el pszichológushoz, nem szégyen, és segít, hogy kiegyensúlyozott legyél.
Nekem is ez volt a problémám, csak nálunk anyám művelte ezt, és lány vagyok. Elhordott mindenféle leszbikus pitsának, meg biztos *barátnőim neve* -ra/re élvezkedek :D (utólag röhejes)
18 évesen aztán lett egy párom..(Férfi) 19 évesen fogtam magam,összeköltöztem vele, 4 havonta találkozom anyámékkal 1 hétre, hihetetlenül megváltozott az életem. Imádok élni, pedig 18 éves koromig napi rendszerességgel gondolkoztam a halálon..
De egyébként én anyámnak hagytam, hogy leszbizzen. Volt, hogy rá is erősítettem, hogy egy nagy kerek mellű, vörös lányt szeretnék, akinek kerek a popsija, stbstb Ette a penész rendesen.
nezdd ez bonyolult. anyukam azert nem lepett le, mert nem magyar, es nincs senkije Magyarorszagon, illetve a lakashitel is osszelancolja oket.
mar 13 eves korom ota csesztet azert, hogy nincs baratnom, talan el is ment a kedvem tole ez miatt. azert is bantja ez, mert latja, hogy bejovok a lanyoknak (modellkedem), de nem nyitok felejuk.
nyitnek felejuk, de semmi onbizalmam nincs
de semmi onbizalmam nincs
Aha de azért modellkedsz. Ne etess meg,nem a hathuszassal jöttem a falvédőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!