Édesanyám kikészít, mit tehetnék?
Velem is ez volt. Csak engem még vert is. Még 20 évesen is. Mikor megzsarolt és utána kitett otthonról, az volt az utolsó csepp. Azóta látni sem akarom. Én is vmi kolit vagy albit ajánlok. Nagyon nehéz elvonatkoztatni, ha minden nap erre megy haza az ember, szerintem kevesen képesek csak rá, ha egyáltalán...
Menj el jó messzire és soha ne térj vissza. Ez az,amivel a legjobbat teheted magadnak.
Kitartást! :)
Fontos lenne hogy mihamarabb kikerulj ebbol a kozegbol, mert ha sokaig maradsz, ohatatlanul annyira beléd ivódik, hogy soha semmiben nem lesz elég önbizalmad. Én anyám/ szüleim is ilyenek, soha semmi nem jó.... 4x múltam, mai napig ideges vagyok még a munkahelyemen is hogy mit rontok el. Anyám a konyhájával kapcsolatban pont olyan durva mint a tied. A kapcsolatot akkor szakítottam meg vele végleg,amikor semmit se tudott mondani arra,hogy van e vmi amit jöl csinálok szerinte...
Mhelyen első vagyok, a gyerekeimet egyedül nevelem, kitűnő tanulók....én meg egy rakás sz...nak érzem magam :-( Ne akard hogy idaig fajuljon nálad is.
El kell menni olyan gyorsan, ahogy tudsz.
Ez nem fog változni sőt... anyád is olyan személyiség, hogy ő a tökéletes, csak az a jjó, amit ő csinál, mindenki más béna hozzá képest.
Ettől ideges lesz, és bánt, zsarol, kiabál.
Ha teheted jó messzi suliba menj koleszba, ennél minden jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!