Mit lehet csinálni ilyen helyzetben? Ti mit tennétek? Mi a jó abban, ha kipletykálnak valakit és beleszólnak az életébe?
Szarok rá, eljöttem 1000km-re :D Így is kibeszélnek, de az ő szegénységi bizonítványuk.
Nekem van életem is, ami nem abból áll, hogy másokat dumálok ki a hátam mögött.
Nekik nincs.
Vacak helyzet lehet. Z ottholakás valamekkora kiszolgáltatottságot is jelent. Vannak ilyen emberek, ekik nem tudnak mással foglalkozni csak a szomszédokkal, a rokonokkal, a munkatársakkal, stb. Érdekes, hogy sosem azt mondják, hogy milyen ügyes a másik, vagy milyen rendes, hogy gondol ránk, stb. Mindig az a szöveg, hogy ez nem hozzád való, ennek csak a pénzed kell, stb.
Az én mostani párom is így maradt agglegény, hogy mindenkit elüldöztek mellőle, Ha udvarolt akkor azért cikizték, ha meg éppen nem akkor meg azért. A rokonokkal már korábban szakított és a szülei halála után tudta csak újra gondolni az életét. Ez azért szomorú mert 60 évesen már sok mindenről lekésett. Nem születik gyereke, nem lesznek unokái. Így hamarabb lesz az ember életunt, egész további életében hordozza a boldogtalanság érzését
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!