A gyerekem ordit örjöng mit lehet tenni?
Sok frusztració eri azt hiszem az apja mellett es neha a suliban mikor nem úgy törtennek a dolgok ahogy akarja es itthon rajtam veri el a port , ejjelekig cirkuszol , hiaba kerem h a szomszedok feljelelenthetnek csak meg hangosabban ordit , semmi nem segit , hivja ejjel a skypeon anyamat aki neki ad igazat h miert bosszantom .
Bosszantja a hòher , ma azon volt a vita h felebredek ejjel arra h meg ipadezik es mondom te nem alszol erre nagy cirkusz lett h miert nem szóltam neki h kesö van , es orditozas , skypeolas , anyam rögtön a partjat fogta h minek kötekedek a gyerekkel , nem igaz ebböl semmi, nagyon sok frusztraciót duhöt nyelek es kötekedest turök el , artatlanul .
Anyam szerint egy kötekedö rohadt monstrum vagyok es azert ordit a gyerek.
Sose kötekedek mindig a gyerek kezdi a cirkuszt es mindig ejjel vagy estére . Lassan 11 eves lany.
Igy elek evek óta habar mindent megadok neki egyedulallokent semmi köszönet , csak annyit varok el töle h legyen kedves es mashol idegenekkel az is , csak itthon valtozik at ilyenne , es mar szorul össze a gyomrom mikor jön haza , olyan mint egy börtön az eletem , le is köt , teszem is a dolgom szivesen de köszönet sincs , mintha az agressziv volt ferjem jönne haza , elegem van , tehetetlen vagyok.
Úgy adta az isten h mindent amit tettem eddig az eletben , hiabavaló lett , semmibe nem lett köszönet , minden porrá vált , a lanyomert is erön felul teljesitettem de pont h itthon örul meg es ordit a semmiert, ejnek evadjan , mikor mondom a szomszedokat meg hangosabban kezdi !
A szuleim is csak marnak es mindennek elmondanak mert igy a gyerek orditasa alkalmat ad nekik h belémgázoljanak .
A gyerek nem nyilik meg ha kerdem mi baja ki bantja , nem az a tipus aki itthon mesel pedig szivesen adok tanacsot neki , nem tudom mi van lehet egy baratnöjebe csalódott aki hatat forditott neki .
A netet nem tudom lezarni elöle mert addig orditana amig a szomszedok összefognanak ellenem
Mit lehet tenni ha minden jószandekom ellenere mindenki ellenem van es senki nem meltanyol ? Mar csak a halál a menedékem
Az öcsém is csak addig örjöngött, mig meg nem untam és egyszer szájon nem vágtam ugy istenesen.
Ha a Lányom üvöltene éjszaka megkapná a párját, vagy menne a pszichiátriára. El van kényeztetve, nem tisztel, meg mindenhol azt hallja, h te vagy a hülye, stb.
22# De, sajnos a kérdező a hibás, és nem a gyerek, vagy bárki más.
A kérdező nem neveli a gyerekét, csupán életben tartja. Kap enni, van ruha, iPod, net. De nem foglalkozik vele érdemben.
Ez az egész nem csak megtörténik vele, hanem ő okozza. Akkor is, ha értetlenül néz, hogy miért történik vele minden, és azzal takarózik, hogy nem tud tenni ellene semmit.
De a gyerek apja
De az iskola
De az anyja
De a szomszéd
De a gyerek
Amíg nem látja be, hogy fel kell vállalnia a konfliktusokat, addig semmi sem fog változni.
Közben teljesen eltossza a gyerek jövőjét, mert nem lesz belőle soha normális felnőtt.
Kedves kérdező, először is ne másoktól várd, hogy méltányoljanak. Az az érzésem, nem sok önbizalmad van, dolgozik benned valami iszonyatos megfelelési kényszer, a gyerek pedig pont ezt használja ki, hogy mindent elérjen nálad, amit csak akar. Adhatunk mi itt jó tanácsokat, hogy hogyan neveld a lányod, kell ahhoz megfelelően erős személyiség is. Ezért lenne jó elmenned pszichológushoz, hogy segítsen, első körben leválni a szüleidről, aztán jön a többi. Nem kell mindenki elvárásainak megfelelni, nem attól leszel jó anya, ha alárendeled magad a gyereknek, hülyére dolgozod magad, hogy neki iPadet vehess, aztán sírsz, hogy még így sem kedves veled...
Egyébként döbbenten olvasom, hogy ilyesmi létezik. Én is egyedülálló anya vagyok, de ez a viselkedés a gyerekeim részéről elképzelhetetlen számomra, ez egyáltalán nem a kamaszkor természetes velejárója. Hangulatingadozás, időnként ingerlékenység oké, de ez messze túl van azon, ami még belefér.
Köszi a valaszokat , az apara nemlehet szamitani, sose fizetettegy fillert sem, de egy hónapban parszor elviszi a gyereket ide oda , es kb ennyi tehat irtatok paran h zsiros összeget fogok kapni vagy kapok , ami nem igaz , de beletörödtem
Sajnos ez egy szerencsetlen konstellació amibe kerultem , nem volt szerencsem es nincs maig a környezetemmel , ezt is elfogadtam , de az idö telik es csak elmúlik minden nehezseg egy nap .
A lanyomnagyon szeretem , meg ha az ellenkezöje is tunik az irasból , de nagyon ki voltam borulva
Igy is lehet elni h az ember senkitölnem kaptámogatást es egy jó szòt , túl lehet elni es kompenzalja magat valahogy az ember ezzel azzal .
Engem senkisem szeret es az eletemben ami jót tettem mind ellenem fordult es senki nem meltanyolta es alt rossz idöben voltam rossz helyen es rossz emberrel , de az ember megkemenyedik es túlél mindent csakazertis
Emlékeim szerint évekkel korábban is kérdeztél már hasonlót. [Hogy hol üvöltöztök egymással, hogy meg összeborulva sírtok. És vígasztalod.]
Már akkor is felmerült bennem, hogy nem csak elkényeztetett a kislány, hanem Aspergeres. És rendszeres dühkitörései, dührohamai vannak minden olyan alkalommal, amikor nem az ő akarata érvényesül. De csak akkor, amikor hazai pályán van, azaz otthon. Máshol, az iskolában vagy idegen környezetben, ha nehezen is és döccenőkkel, de igyekszik megfelelni a környezet elvárásainak. Otthon viszont kis uralkodó lesz belőle, te meg a szolgája. A hazai pályán érzi ugyanis biztonságban magát, és tör elő belőle az Aspi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!