Miért nem engedik a szüleim hogy a haveromnál aludjak? 17/f
Figyelt kérdés
Elvittem volna hozzá az xboxomat és játszottunk volna és amikor fáradtak leszünk ott alszom. Nem értem miért nem engedik meg? Azt mondták hogy nem vagyunk óvodások hogy egymásnál aludjunk2018. jan. 20. 20:40
11/14 anonim válasza:
Nem tetszik nekik a haverod ezért nem engedik.
12/14 anonim válasza:
Arra nevelnek, hogy legyél antiszociális.
13/14 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Ne hallgass azokra, akik azt írják, hogy meleg vagy. Ennyi ostoba ember egy helyen... Teljesen normális, hogy ha egy kamasz hetero fiú a haverjánál akar aludni.
Egyébként azért nem engednek, hogy ne igyál, esetleg drogozzál ott. Sajnos ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni, ha a szülők megmakacsolták magukat. De kitartást! Már mindjárt 18 leszel és onnantól mehetsz, ahova akarsz. :D
14/14 anonim válasza:
Még az jutott eszembe, hogy esetleg ilyesmit megbeszélhetnék velük, hogy pl ha sikerül megírnod ötösre a matekdolgozatot, akkor engedjenek el, vagy ígérd meg hogy ha ott aludhatsz, többet fogsz tanulni, stb.
(15-ös válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!