Hogyan vegyem ra a szüleimet? (többi lent)
Figyelt kérdés
Elegem van abból hogy nekem soha semmit batyamnak mindent. Nem engedik meg hogy együtt aludjunk baratommal es lassan egy éve leszünk együtt és ezen szoktunk össze veszni baratommal es ha ez nem változik ez miatt veszitem el.
Valaki adjon valami ötletet? mert meg se hallgatnak csak nekik legyen jó en meg mar ra megyek erre teljesen a szivem szakad meg es nap mint nap sirok ez miatt.
18/L
2018. jan. 20. 17:38
21/23 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Anyam max sejti de ha nem bíznak bennem en se bizok bennük hogy elmondjam hogy mi a helyzet.
2018. jan. 20. 19:46
22/23 anonim válasza:
Elég jó helyzetbe hoztad magad, hogy se a szüleidben nem bízhatsz, se a pasidban...
23/23 anonim válasza:
Elég gáz h annyi komunkáció és bizalom nincs Anyukád felé se h megoszd vele h már nem vagy szűz régen,érdekes én simán elmondtam,és nem hazudoztam h dominozni megyek a páromhoz. De nem is kelett hazudoznom,kommunkáció bizalom,anélkul se családi se párkapcsolat nincs csak látszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!