Hogyan vegyem ra a szüleimet? (többi lent)
Elegem van abból hogy nekem soha semmit batyamnak mindent. Nem engedik meg hogy együtt aludjunk baratommal es lassan egy éve leszünk együtt és ezen szoktunk össze veszni baratommal es ha ez nem változik ez miatt veszitem el.
Valaki adjon valami ötletet? mert meg se hallgatnak csak nekik legyen jó en meg mar ra megyek erre teljesen a szivem szakad meg es nap mint nap sirok ez miatt.
18/L
A kérdező kommentje:
Nem a szexről van szo az tokeltesen meg van koztunk csak ok nem tudjak hanem egyutt aludni nem engednek es kikészülünk mar ezen mindketten. Es szeret nem hagy el ha nem szeretne reg el hagyott volna hogy lassan egy ev utan is annyira meg van szabva minden mint ha 2honapja lennek egyutt es 13eves lennek
Jézus. Akkor világositds fel őket h nem kell félni attól h szeltek majd,mert már túl vagytok azon, sőt gyakorlojátok sűrűn,csak ők nem tudnak róla,milyen családok ezek ahol felnőtt nőknek egy két éves kapcsolatban is hazudozniuk kell,és a szülők azt hiszik h a 24 éves lányák szüzek és a nászékjszakán fog előszőr szexelni? Nemrég itt az oldalon egy 24 éves sirt h hogy mondja el otthon már nem szűz. Felnőtt nők Istenem,miért kell ráereöltenti ezt házasság után lehet csak elavult szarságot.
18:32
Jövőre eretsegizek szoval meg ha ki is raknanak se tudnek hova menni mert tanulok. Volt mar olyan hogy ossze kaptunk apámmal nem mehettem sehova elmentem aztan kiosztott elege szepen utanna ugyan ugy nem mehettem megenyhült van h ra tudom venni őket dolgokra de erre nem. Meg mondtak kerek perec szo se lehet rola es meg hallani se akarnak rola. Anyamat ismerve rendőrrel hozatna akárhonnan haza es tenyleg meg tenne
Anyamat ismerve rendőrrel hozatna akárhonnan haza es tenyleg meg tenne
Nem hozatatthat haza a rendőrel,a rendőr max igazoltat a cimet se adhatja meg az engedélyed nélkül,jogilag felnott vagy,hiába etetik ezzel a fenott embereket h a rendőr haza viszi, h becsicskuljanak..
Baratomnal szoktunk.
Nem akarom hogy o tartson el. Magamat nem tudnam mert ha tálalnék egy munkát hol laknék amit fent tudnak tartani es azert szeretnem be fejezni a sulit ha a szakmát nem szerzem meg legalabb az eretsegim legyen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!