Lehet valamit tenni, hogy anyukám ne hívjon idegeneket a házunkba majdnem minden este?
Anyukám műkörmös, itthon dolgozik, ez úgy néz ki, hogy alig van 1-1 este, mikor nem ül a szobaajtómmal szemben valami vadidegen 8-9-ig.
Ráadásul az "ügyfelei" nagyrésze egy percre se bír csendben maradni, félnek vagy nem tudom, nagy hangerőn pletykálnak, nyerítve-visítva röhögnek, páran hozzák magukkal a pasijukat is hogy majd nálunk megvárja amíg kész lesz a köröm, na ők meg húzogatják a foteleket hogy legyen hova ülniük, és kiabálva beszélnek valami marhaságról...
Nem lehet tanulni, olvasni, filmezni, pihenni..
Sokszor addig is van itt valaki amíg vacsorázunk, addig se lehet nyugodtan váltani 2 szót.
Beszéltem már erről anyukámmal, de csak a vállát vonogatja, hogy ilyenkor érnek rá az ügyfelek, ez van..
Lehet valamit csinálni?
Vagy tényleg semmi jogom a nyugalomhoz a saját otthonomban?
akkor ha van egy meglévő szoba azt tegyétek munkahellyé. Nálunk a padlás lett kialakítva számomra. Onnan ugyanis nem megy le a festék szaga stb.
Legyen egy már kis meglévő szoba az ő terepe és kész.
Elmondom számomra milyen élmény volt ez a kuncsaftként, mert nemrég hasonló helyen jártam. (szerintem először és utoljára). Ez lakás volt, kisgyerek jön megy, közben a körmös csaj főz, akkor a bakja járkált be. Egy gyéren megvilágított szobábanplusz erős kislámpa mellett dolgozott, igaz olcsón, de feketén. Neki kereset kiegészítő tevékenység ez mert van rendes munkája is. Én kellemetlenül érztem magam, mert a családi élete nem tartozik rám.
Szerintem fogjátok össze apuddal és csináljátok meg neki a kis helyiséget, ahol dolgozhat, és akkor a ti életetek is nyugodtabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!