Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lógtam a suliból. Mit tegyek?

Lógtam a suliból. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most vagyok 8.-os. Ellógtam 1 napot azért mert utálom az osztályom. Mindig szivatnak és beszólogatnak. Az a helyzet, hogy dokitól nem tudok kérni igazolást mert 2 napja voltam nála. A szüleimnek nem merem elmondani mert régebben 1x ellógtam a sulit 1 nap és nagyon kiakadtak. Most mit csináljak?

2018. jan. 10. 16:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Vállald fel a tetteid következményeit
2018. jan. 10. 16:06
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy az lenne a jó megoldás ha az osztályfőnöködnek vagy igazgatódnak négyszemközt elmondanád mindezt. Hogy igaz hogy hibát követtél el, de ennek oka az volt hogy szekálnak a többiek.
2018. jan. 10. 16:06
 3/15 anonim válasza:
68%
Ha olyan az ofőd, tőle kérj segítséget, ő is leigazolhatja neked. Ha nem olyan, érdemes megpróbálni a dokinak elmondani, h már mindened kivolt mindennel, ha jóérzésű lehet leigazolja neked. Ha az se jön össze, maradnak a szülők.
2018. jan. 10. 16:12
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Tudom hogy nehéz ügy...

De otthon elmondtad hogy szívatnak a suliban?

Ha zaklatnak és felveszed telefonnal akár feljelentést is tehettek!

2018. jan. 10. 16:17
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

#4 folyt

Ugyanis jogod van iskolába járni és alkotmányos jogod van a tisztességedhez és a becsületedhez!

Egyikben sem korlátozhatnak azzal hogy zaklatnak! Ügyvéddel kell beszélni mert ez jó murinak tűnik egyesek számára de bűncselekmény!

2018. jan. 10. 16:20
 6/15 A kérdező kommentje:
Nincs már szülőim és az ofőm lerendezi annyival, hogy oldjuk meg egyedül. Az orvosomat nem igen hatja meg az ilyen.
2018. jan. 10. 16:22
 7/15 anonim ***** válasza:
69%
Elmondom egyik sorkatonasági történetem, ami azt bizonyítja hogy megéri a felettesnek elmondani az esetleges negatív tetteink okát. Én őrvezető lehettem, esetleg még csak honvéd, amikor szívatott engem és mindenkit egyik sorállományú tizedes (magasabb rendfokozatú volt). Hamis parancsokat adott ki, akár hamis riadóztatást is. Én ezt tudva megtagadtam egyik parancsát. Majd nagy magabiztossággal ment a század parancsnokához jelenteni hogy én megtagadtam a parancsot, gondolom azt hitte az egy számjegyű IQ-jával hogy engem ezért fogdába zárnak őt meg előléptetik. De a kihallgatáson elmondtam a parancs megtagadásom okát, hogy hamis riadóztatási parancsokat szokott kiadni és ezért nem hittem neki. A hamis riadó kiadása akkora bűn volt a balkáni háború idején mint a civil életben a hamis bombariadó. A századparancsnok egyből kapcsolt és ezt a tizedest nyilvánosan helyben lefokozta honvéddá és 1 hónapig nem hagyhatta el az épületet. Én meg semmit sem kaptam, viszont szakaszvezetőként szereltem le (Ez a legmagasabb rendfokozat amit sorállományú elérhetett). A hülye meg csak nézett a nullás IQ-jú agyhelye közül a két buta szemével. És persze nem hogy szívatni de pisszenni sem mert többé, mert a parancsnok figyelmeztette hogy a hamis riadóért valójában hadbíróság elé kellene állítania. Ja és a katonatársaim viselkedéséből láttam hogy elismernek méltó felettesüknek amiatt hogy azt a szadista barmot a helyére tettem. Előléptetéskor a mások által legjobban kezelhetetlennek tartott honvéd önként varrta fel a ruhámra a csillagokat. Kifejezve azt hogy én vagyok az ő méltó felettese.
2018. jan. 10. 16:24
 8/15 A kérdező kommentje:
De a szüleim már nem 1x voltak bent ez miatt. Magasról tesznek rá ebben a suliban. Az osztályfőnököm is csak lehordani tud az ilyenekért.
2018. jan. 10. 16:32
 9/15 anonim válasza:
Akkor pedig szerintem próbálkozz be a dokinál.
2018. jan. 10. 16:36
 10/15 A kérdező kommentje:
Holnap csak délelőtt van és pénteken is.
2018. jan. 10. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!