Hogyan adjam a tudtukra?

Figyelt kérdés

Fél évig jártam egy férfival.Ő volt életem második kapcsolata.Vele veszítettem el is,vele éltem szexuális életet is.

Na,a szüleim azt hiszik hogy még szűz vagyok.Ezzel nincs is nagy baj.De folyton apám azt mondja: jajj,addig örülj még szűz vagy.Anyám,hogy ez a tampon nem szüzeknek való...Stb.

Nem akarom elmondani nekik,hiszen szerintem közük nincs hozzá, de szeretném a tudtukra adni hogy nem vagyok már az a kis szűz lányka..

Nem is tudtom mit hittek,talán legóztam a barátommal!?

Hogyan célozzak rá?

20/N

2018. jan. 7. 04:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%
20 évesen szűznek hisznek? Érdekes egy népség.
2018. jan. 7. 10:08
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
"Anya, apa, kár a gőzért, már rég nem vagyok szűz."
2018. jan. 7. 10:17
 13/18 anonim ***** válasza:
57%
Csodálom h megengedték h legyen barátod. De bocsi huszéves nőnek miért Anyu mondja meg milyen tampont használhat,megveszed,és használod,ennyi,betét kislánynak valo,és undorito erős problémánál,lesznek még problámáid azt boritékolom. :O
2018. jan. 7. 11:13
 14/18 anonim ***** válasza:
83%

Ha legközelebb felmerül egy ilyen beszólás kérdezd meg honnan veszik, hogy szűz vagy?

Amúgy meg egy normális anya-lánya kapcsolatban nem is kérdés elmondja e a lány az anyjának.

2018. jan. 7. 11:28
 15/18 anonim ***** válasza:
69%
Engem kicsit sem zavart hogy szuznek hittek. Szandekomban sem volt elmondani nekik. Megtudtak nemrég hiszen babát várunk a férjemmel... Azt csak nem a gólya hozta. De tök természetesen kezdett anyám beszélni ezekről... Én nem ereztem szükségesnek de mindenki más
2018. jan. 7. 11:30
 16/18 anonim ***** válasza:
59%
Lehet csak tudni szeretnék, hogy megtörtént-e már, és azért emlegetik, hátha reagálsz olyat, amiből kiderül számukra.
2018. jan. 7. 11:40
 17/18 anonim ***** válasza:
90%
A legközelebbi ilyen esetnél kérdezd meg édesapádat, hogy miért mondogatja, hogy addig örülj míg szűz vagy, édesanyáddal meg közöld, hogy tampont bárki használhat, nem szüzesség függvénye!
2018. jan. 7. 14:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Emiatt ne érezd zavarban magad, teljesen természetes dolog. Ha legközelebb is megemlíti valamelyikőjük, akkor egyszerűen csak mondd ki: már nem vagyok szűz.
2018. jan. 7. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!