Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyűlölöm a családom! Hogy...

Gyűlölöm a családom! Hogy adjam a tudtukra úgy, hogy megértsék vegyenek vissza?

Figyelt kérdés
nem tízen pár éves vagyok, hanem 21. folyton mindenben csak kötekednek.
2011. júl. 8. 13:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idősen én is azt hittem, hogy a családommal van baj... :) Mibe kötnek bele?
2011. júl. 8. 13:12
 2/16 napietus ***** válasza:

If you live in a tank, get on with your alligator. azaz: he egy tóban élsz, férj meg az alligátoroddal.

ez egy bölcs angol-indiai közmondás, érdemes megfogadni, jobbat én sem tudok tanácsolni Neked.

3/16 anonim ***** válasza:
költözz el és majd megértik
 4/16 anonim ***** válasza:
Legalább leírnád, hogy mi a bajod velük. Egy példa???
2011. júl. 8. 13:15
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen, én is a költözésen vagyok, csak még munkát nem találtam... mindenbe ami létezik bele kötnek. főzés, sütés, mosás. bármi! mert ők nem így szokták. de ha nekem egyszer úgy kényelmes, ahogy én teszem?
2011. júl. 8. 13:15
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 vagyok. Nemrég énis panaszkodtam (bár gyülőlni sosem tudnám őket), de rájöttem, hogy bennem volt a hiba. :-s
2011. júl. 8. 13:17
 7/16 anonim ***** válasza:
Pasim 24 eves.Fizetesebol az anyja 8 ezer ft-ot ad neki.A tobbit elveszi rezsire.Alberletbe megy o is.Mas megoldas nincs.
2011. júl. 8. 13:18
 8/16 anonim ***** válasza:
52%

"""Pasim 24 eves.Fizetesebol az anyja 8 ezer ft-ot ad neki.A tobbit elveszi rezsire.Alberletbe megy o is.Mas megoldas nincs."""

Ezt kicsit nem értem. Az anyukája kapja a párod fizetését?

2011. júl. 8. 13:19
 9/16 napietus ***** válasza:
ilyen dolgokban Te se legyél merev, nyilván pl. anyukád gyakorlottabb ilyen dolgokban, nem lehet, hogy amit mond, az tényleg úgy jobb/praktikusabb? ilyen miatt gyűlölködni elég gyerekes, nem gondolod?
2011. júl. 8. 13:19
 10/16 anonim ***** válasza:
A parom leadta eddig a fizeteset,abbol az anyja adott 8 ezer ft zsebpenzt.Igy semmire sem jutunk.
2011. júl. 8. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!