Hogyan adjam a tudtukra?

Figyelt kérdés

Fél évig jártam egy férfival.Ő volt életem második kapcsolata.Vele veszítettem el is,vele éltem szexuális életet is.

Na,a szüleim azt hiszik hogy még szűz vagyok.Ezzel nincs is nagy baj.De folyton apám azt mondja: jajj,addig örülj még szűz vagy.Anyám,hogy ez a tampon nem szüzeknek való...Stb.

Nem akarom elmondani nekik,hiszen szerintem közük nincs hozzá, de szeretném a tudtukra adni hogy nem vagyok már az a kis szűz lányka..

Nem is tudtom mit hittek,talán legóztam a barátommal!?

Hogyan célozzak rá?

20/N

2018. jan. 7. 04:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hàt ez elèg kellemetlen így a szemükbe mondani,de mit tehetsz màst?ha nem akarod ezeket hallani mond el màskülömben nagykorú felnött nő vagy ez nem szègyen màr normàlis a te korodban.
2018. jan. 7. 05:18
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt vagy jogilag. Mondjuk minden más szempontból is, elvileg agyilag is.
2018. jan. 7. 05:34
 3/18 anonim ***** válasza:
46%

Nem normális dolog, hogy ezt el akarod mondani a szüleidnek. Ennyi erővel arról is elkezdhetnél mesélni nekik, hogy vágtak gerincre.

Az se egészen normális, hogy a felmenőid ennyire el vannak foglalva a lukaddal.

2018. jan. 7. 07:59
 4/18 anonim ***** válasza:
94%

Megkérdezném, hogy mégis mi közük a lyukamhoz és.lezártnak tekintenén a témát... ostobák.

Apám is állandoan a vaginámmal van elfoglalva hogy mikor szülök már. Miota megmondtam határozottan, hogy a betegségem miatt NEM fogok szülni, leakadt rolam végre.

2018. jan. 7. 08:11
 5/18 anonim ***** válasza:
29%
Maradjunk annyiban,hogy lányok fiúkkal, nők férfiakkal járnak,de te még csak lány vagy.
2018. jan. 7. 08:48
 6/18 anonim ***** válasza:
22%
írj nekik fészbúkra
2018. jan. 7. 08:53
 7/18 anonim ***** válasza:
76%

Úr Isten, szüleid ilyen falusi emberek vagy nagyon vallásosak esetleg öregek? Azok ilyen világnézetűek, hogy 20 éves lányukat szűznek hiszik. :/

Amikor legközelebb felhozzák, hogy nem szűznek való dolog, csípőből vágd vissza, hogy már rég nem vagy az. Ennyi. Lehet kiakadnak, de Istenem, tekintsenek már felnőtt nőnek.

Apád amúgy miért hiszi, hogy neked addig jó amíg szűz vagy? Ő csak a házassággal tudja a kettőt összeegyeztetni?

2018. jan. 7. 08:57
 8/18 anonim ***** válasza:
80%
Tényleg azt hiszik hogy húsz évesen még szűz vagy? Vicc....
2018. jan. 7. 09:27
 9/18 anonim ***** válasza:
35%
8-as, 23 évesen vesztettem el a szüzességemet, szoval nem kell esetleg meglepödni
2018. jan. 7. 09:43
 10/18 anonim ***** válasza:
33%
Akkor te ritka madár vagy, csodabogár manapság.
2018. jan. 7. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!