Normális, ha apám ezeket csinálja?
ha fürdök, minden gátlás nélkül benyit. nem néz rám, de elnézést sem kér, nem is siet azzal, amit ilyenkor csinál. a múltkor meztelenül álltam, és amikor nyílt az ajtó nem tudtam volna semmivel eltakarni magam, gyorsan reflexből visszacsuktam, és még ő akadt ki, hogy "idegbeteg fax vagyok".
amikor wc-n ülök kinyitja az ajtót és rám szól, hogy most ő szeretett volna menni és ne költözzek be hanem álljak fel és engedjem oda. (én fél perc alatt végeznék, ő szokott bemenni a telefonnal fél órákra, amikor anyum és én is rá várunk)
a múltkor csukott ajtóval öltöztem a szobámban amíg valamit szereltek kint. amikor benyitott a szereléshez segítséget kérni nem volt rajtam póló és hátat fordítottam, és úgy ment vissza anyámhoz, hogy "nem ér rá, takargatja magát mint egy idióta". (?????)
emellett sokszor nyitott ajtónál öltözik vagy ruha nélkül jön ki a fürdőből, csak igazából ez az ő dolga, ilyenkor legalább nem rám nyitogat én pedig csak elnézek. lány vagyok és 17 éves, és bár apám elég primitív és agresszív nem hinném, hogy ezeket szexuális szándékkal csinálja, de ettől még nagyon zavaró. anyum azt mondja így nőtt föl otthon ezért csinálja velem is, de évek óta mondom neki, hogy hagyja abba, miért nem teszi? egyébként másban is ilyen, például ha a konyhába kaját csinálok kijön valami mást csinálni és elküld, mert nem fér el. de egy normális ember csinál ilyet fürdés, vécézés közben a lányával? vagy ez mire utal, ha valaki ezt csinálja? mert tényleg kicsit sem értem miért van ez
Nagyon furcsa , hogy ZAVARJA hogy takargatod magad ezek szerint azert nyit be mert igenis lesne
Es meg van bör a kepen anyadnak ezt szóvá tenni , panaszkodva , h talargatod magad . Igy meg artatlanabbnak tunik esetleg a dolog szerinte , de szerintem beteges dolog h idegesiti h takarod magad
Nekem is volt rokonom , akk megszégyenitett azert h takargatom magam es engem szolitott perverznek h en mire gondolok hogy takarom magam , meg en ereztem magam rosszul es a vegen elerte h meztelen jarkaljak elötte .
Anyad efölött szemet huny akkor apad tart el titeket en úgy érzem .
Tehat ha azt erzed h nem oké és zavar , akkor tartsd tiszteletben a megérzéseid es magad es hidd el h igy van
A környezeted , ha normalis volna, könnyedén elfogadná ezt es megértené.
Sajnállak , öszinten , egy lany se akar ilyen gyanúban élni h esetleg az apja szexualisan erdeklödik iránta es könnyen lehet h igy van sajnos , tini vagy es ez a kor a legizgatobb az ilyen pedomacik szamara
Szóval válasz a kérdésedre , nem , normalis ez apad reszeröl , hogy nem engedi h zard a furdöszobaajtot , nem engedelyezi az intim szferat , es be akar jarogatni . Sajnosezt enisateltem es tudom milyen undoritó , Ijesztö es traumatizaló erzes .
Ne hibazatsd magad ez a legfontosabb ! Ne erezd magad mocskosnak emiatt , nem a te sarad !!!!
Ilyen velem is volt amugy,apu sose kopogot csak rám nyitot aztán ordibáltam vele és nem értete miért.
Elkeztem zárni az ajtot és azt mondta bisztos mentális bajom van és azért zárom az ajtot magamra.
Elmondta az egesz családnak hogy mentálisan zavaradot vagyok és álítolag a család egyetértet vele hogy zavarot vagyok.
Könyörgöm ha benyit rám kopogás nélkül akkor mit kellene csinálnom ráadásul többször is volt olyan hogy átkutat a cuccainkat és kielemezte.
Én még szűz vagyok ,de a tesom már él nemi életet ,és be ment a szobájába átkutata a cuccát és közölte vele ,hogy rossz koton gumit használ!
A tesom azóta zárja az ajtot és nem érti hogy miért.
Én is zárom mióta egyfolytába benyit volt olyan hogy pucér voltam és benyitot és utána még ott állt az ajtóba és én mondtam neki ,hogy nem kellene kimenni és rácuktam az ajtot.
Többször volt ilyen meg volt olyan ,hogy füröttem ,és ott hallgatozott az ajtóba és utána anyámnak üvöltözött a lányod mi a francért van bent ilyen szokat bisztos bent masturbál oda jött és üvöltött ne itt maszturbáljak ,mert multkor kukocsált a szobám ajtaján és ott látta ,hogy szoktam...
Most komolyan csak fürödtem nem csináltam semmi mást erre ő ott üvöltözik ne a fürdöbe csináljam még a rokonot is hallotak...
Komolyan csak én érzem hogy ez fura?
Hála istenek ma már leszokot róla ,de az is igaz hogy már zárom az ajtokat és így nem tud bejöni ,és kedves kérdező nekem is tiltsa az apám hogy zárjam.az ajtokat ,de nem érdekel a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!