Normális, ha apám ezeket csinálja?
ha fürdök, minden gátlás nélkül benyit. nem néz rám, de elnézést sem kér, nem is siet azzal, amit ilyenkor csinál. a múltkor meztelenül álltam, és amikor nyílt az ajtó nem tudtam volna semmivel eltakarni magam, gyorsan reflexből visszacsuktam, és még ő akadt ki, hogy "idegbeteg fax vagyok".
amikor wc-n ülök kinyitja az ajtót és rám szól, hogy most ő szeretett volna menni és ne költözzek be hanem álljak fel és engedjem oda. (én fél perc alatt végeznék, ő szokott bemenni a telefonnal fél órákra, amikor anyum és én is rá várunk)
a múltkor csukott ajtóval öltöztem a szobámban amíg valamit szereltek kint. amikor benyitott a szereléshez segítséget kérni nem volt rajtam póló és hátat fordítottam, és úgy ment vissza anyámhoz, hogy "nem ér rá, takargatja magát mint egy idióta". (?????)
emellett sokszor nyitott ajtónál öltözik vagy ruha nélkül jön ki a fürdőből, csak igazából ez az ő dolga, ilyenkor legalább nem rám nyitogat én pedig csak elnézek. lány vagyok és 17 éves, és bár apám elég primitív és agresszív nem hinném, hogy ezeket szexuális szándékkal csinálja, de ettől még nagyon zavaró. anyum azt mondja így nőtt föl otthon ezért csinálja velem is, de évek óta mondom neki, hogy hagyja abba, miért nem teszi? egyébként másban is ilyen, például ha a konyhába kaját csinálok kijön valami mást csinálni és elküld, mert nem fér el. de egy normális ember csinál ilyet fürdés, vécézés közben a lányával? vagy ez mire utal, ha valaki ezt csinálja? mert tényleg kicsit sem értem miért van ez
Önmagában nincs vele semmi baj, nálunk senki nem szégyenlős a másik előtt, megszoktuk, hogy látjuk egymást meztelenül. Én is nyugodtan bemegyek fogat mosni, ha apum a kádban fekszik, vagy ha én fürdök, minden további nélkül megkérem őt, hogy mossa meg a hátam.
Az természetes, hogy az apádat nem zavarja, ha meztelen vagy, születésedtől jó darabig a szüleid fürdettek, öltöztettek, az ő testükből vagy, nekik sosem lesz idegen a tested, számukra nem nő vagy, hanem a gyerekük. Meg ugye a felnövés is egy folyamat, nincs egyetlen pillanat, amikor egyszer csak gyerekből nő leszel, így apádnak sincs miért áttérni szülő-gyerek szerepleosztásból férfi-nő viszonylatra.
Az már más kérdés, hogy ha te ebből ekkora ügyet csinálsz, ha ennyire zavar, akkor normális apa rándítana egyet a vállán, és tiszteletben tartaná a kívánságod, de mint írod, apukád elég makacs, agresszív alkat. Hogy szexuális szándéka nincs, abban 100%-ig biztos lehetsz. Akkor már inkább afféle erőfitogtatás részéről, hogy ő a ház ura, téged pedig gyereknek tart még, nem felnőtt nőnek.
Ez nagyon durva. Az oké hogy ő így nőt fel de lehetne rád tekintettel hogy te nem így akarsz. Egy épeszű normális ember felfogja -érzi hogy ami másnak kellemetlen nem eröltetem. Főleg ilyen intim dolgot.
Apád nagyon tapintatlan finoman fogalmazva.
Lehet csak azt élvezi h téged idegesít ezzel.
Én a helyedben akkor fürödnék amikor alszik vagy valami más elfoglaltsága van.
Vagy ha délután dolgozik megfürödnék még akkor. Este mosakodás, intimtörlőkendő és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!