Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a barátotok meghalna és...

Ha a barátotok meghalna és árván maradna a gyereke (18 alatt) befogadnátok őt?

Figyelt kérdés

2018. jan. 5. 07:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
79%
Attól függ hány éves. Tudom magamról hogy jelenleg egy kis gyereket nem tudnék felnevelni. Ha viszont egy önállóbb középiskolás gyerekről van szó akkor azt talán megtudnám oldani. Persze ha nem lenne semmi választás befogadnám a gyereket akár hány éves.
2018. jan. 5. 13:16
 22/26 anonim ***** válasza:
46%
10-es sokszor még a felnőtt! gyerek is "elvárja", hogy elétegyél mindent. :D
2018. jan. 5. 13:51
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem akarok sajátot sem, másét sem. Biztos vagyok benne, hogy nálam csak alkalmasabb embereket találnának a rokonok közt.
2018. jan. 5. 14:55
 24/26 anonim ***** válasza:
33%
22! Igen, ezt tudom, hogy vannak ilyenek is, de csak nevelés kérdése! Ismerek olyat akinek 27 évesen a nagymama csinál reggelit, de olyat is, aki 12 évesen megfőz a családnak.
2018. jan. 5. 15:01
 25/26 anonim ***** válasza:
79%
Sajna nem, mert jelenleg nem vagyok abban az anyagi helyzetben, hogy fel tudjak nevelni egy gyereket.
2018. jan. 5. 17:55
 26/26 A kérdező kommentje:

Elnézést, egész nap dolgoztam, csak most tudom megnézni a kérdésemet.

Kórházban van a barátom, rák, talán pár hete van hátra. Most a nagymamánál van a 14 éves lánya, de a mama sincs a legjobb állapotban és fillérekből élnek. A rokonok nem érdeklődnek utána. Megfordult a fejemben a gyámság.

2018. jan. 5. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!