Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnék eldugni egy...

Hogyan tudnék eldugni egy üveg bort a szüleim elől?

Figyelt kérdés
Mi itthon nem iszunk semmiféle alkoholt, igy nem tudom csak felrakni a polcra, és úgy szeretnén "álcázni" hogy ne vegyék észre. Nem tudom eldugni mert a házba nem nagyon van hely ahol nem nyulnak be. Valakinek valami jó ötlete?
2018. jan. 4. 16:01
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%

ágy alá, ágyneműtartóba, ruhák közé, én anno így csináltam :D régi szép idők...

21L

2018. jan. 4. 16:51
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

De jó tudni, hogy nem csak nekem van dugi borom. :D

Az enyém a szekrény mögött van.

2018. jan. 4. 16:56
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
De miért kell eldugni?
2018. jan. 4. 17:11
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Nem hiszem, hogy a szobád minden egyes zugába benéznek, nap, mint nap...

Legyél kreatív (ruhák közé, bugyisfiók, íróasztal, ágyneműtartó, plüssállatok közé stb.)

2018. jan. 4. 17:13
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Könyvespolcon könyvek háta mögé, ha van annyi hely.

Valami nagy bútor alá/mögé.

Szekrény tetejére fektetve, úgy hogy egy oldalról azért fal támassza.

2018. jan. 4. 18:39
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Meddig akarod dugdosni? Míg benemesedik? Mind1. Most a nyári rövidnadrágok közé tenném, nyáron meg a télikabátom belső zsebében tartanám a szekrényben.
2018. jan. 4. 19:22
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt akartak, hogy anyu ne találjon meg valamit, akkor az ő ágyneműtartójába tettem.

Mindig ott tartotta a téli/nyári takarót. :D

2018. jan. 4. 19:33
 18/20 anonim ***** válasza:
97%
vegyél egy ajándék tasakot, tedd bele és tedd a polcra. Ha kérdezik, mond azt, hogy te vetted ajándékba egy idősebb barátodnak, aki néha ünnepekkor szereti a jó minőségű italt. Ezzel azt is üzened nekik, hogy attól még, hogy ők nem szeretik az alkoholt, nem bűnös a világ többi része sem, és te sem vagy már kisgyerek, aki mindig az ő elveik szerint fog élni. Most még "csak egy barátod van, aki ihat néha", később majd a valós barátaiddal közös italt teszed ki a polcra és szépen megszokják. Túlzásba azért ne vidd.
2018. jan. 4. 20:47
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy plüssmacit, tépd ki belőle az afrikot, és tedd a bundájába.
2018. jan. 5. 01:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Idd meg és nem kell eldugni :DD
2018. jan. 6. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!