Tűrjem el, hogy anyám kutakodik utánam és elolvassa az emailjeimet?
"Ilyenek a nők. Az én feleségem is ha tudna mindent elolvasna. Bele ütné minden sz..ba az orrát. Egyszerűen ez egy borzasztó rossz női tulajdonság, még ha most sokan felfogják a vizet kapni."
Na, megjött a nagy sztereotípiagyártó. Szeretem, amikor egy ilyen kérdés láttán máris általánosságban ír valaki a jelenségről. Nem minden nő néz bele a családtagja/párja e-mail fiókjába, ha az véletlenül úgy hagyta. Ha szeretne nekem megmutatni valamit a levelei közül, akkor természetes, hogy látok mindent, de ez nem igazán jellemző, persze. De akkor sem néznék bele senki (még egy vadidegen) levelezéseibe se, mert tudom, hogy nekem is, mint mindenki másnak, megvannak a saját privát dolgai. Nem kell azonnal valami hatalmas titokra gondolni (főleg, hogy egy e-mail fiók az utolsó, amiben annyi titok lehet, csak a sok marhaság, amit küldenek), de az tény, hogy mindenkinek megvan a saját magánszférája, amibe senki sem kotnyeleskedhet be, főleg nem a szülő, akiben elvileg megbízunk.
"tudod hány huszon éves no nyig a gyakorin h Apu Anyu nem eengedi h a párjával aludjon párja legyen. Ezekre az agyatlan szulokre utoltam" - utolsó, ehhez ugye kell egy olyan "gyerek" is, akivel ezt meg lehet csinálni, aki ezt eltűri...
A 79%-os meg tényleg nem értem min pözsög, a vérfertőzés is, meg a magántitok megsértése is a büntetőjog asztala, az előbbiért 3 évet, az utóbbiért igaz csak 1 évet lehet kapni ma Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!