1 éve költöztem el otthonról, most otthon voltam több, mint egy hetet az ünnepek miatt és bolondulok meg annyira hiányzik az otthonom, és a kiskutyám.22 évesen, ez normális?
Budapesten élek a párommal,igazából nem is anyukám,vagy a város. A kutyám hiányzik, nem hozhatom fel. A párom nem engedi,kicsi a lakásunk és mivel dolgozunk egyedül kellene legyen. Otthon pedig mindig van vele valaki.
Nagyon erősen kötődünk egymáshoz,nincsenek nagyon igaz barátaim,a kutyum a mindenem.
Folyton azt érzem,nem akarok itt élni. Pedig tudom,hogy ez jelenti a megélhetést. A szülővárosom már elfeketedett,munkalehetőség nincs. Kéthetente egy hétvégi napot tudunk otthon tölteni.
Abban reménykedem egyszer megvalósul az álmom és egy nagy házban velem élhet majd.
Sajnos akárhogy is szeretném,nem lehet.
Nagyon drágák az albérletek árai. Itt nem engedi a tulaj,emiatt a párom sem. Ő nem fog cirkuszolni,ha egyszer nem lehet hát nem lehet. Értsem meg,majd ha lesz pénzünk olyan albérletre ahol engedik majd jöhet..
Vannak Pest környékén olyan faluk, ahol tudnál házat bérelni, ahová a kutyádat magaddal vihetnéd. Ő jól érezné magát, mert nem lenne bezárva valami panelbe, te meg feljárnál a városba dolgozni.
A "párodat" meg jobban is megválogathatnád, mi az, hogy nem engedi? Az, hogy a tulaj beleszól, csak egy jó kifogás számára, amúgy se engedné hidd el :D Az élet más területén is megtilt számodra dolgokat? Ha nem, majd fog ;)
kicsit olyan mintha nem 22 hanem 12 eves lennel
kutya .. nem birsz nelkule ..uristen mi vagy te ovodas
Ja hoppácska. Eddig arról volt szó, hogy a párod nem engedi. Kicsit belekeveredtél nem?
Neked itt nem a kutya hiánya a bajod úgy érzem.
Keressetek olyan albit ahova mehet kutya. Nehéz de nem lehetetlen, ha egy évet kibírtál a keresés ideje már nem oszt nem szoroz. Nem hisztizni kell hanem tenni érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!