Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rosszulesett amit anyám...

Rosszulesett amit anyám mondott, jogosan?

Figyelt kérdés

Beszelgetett egy ismerössel telefonon es azt mondta , meghallottam véletlenül , hogy " a saját gyermeke halálát túléli az ember valahogy , de a társa halálát nem " Egyeduli gyerek vagyok , es rosszulesik amit hallottam

Mit szóltok , igazam van?

2018. jan. 2. 01:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
A társadat választod, a gyermekedet kapod. Természetes, hogy azt szereted jobban, amit/akit te választasz ki magadnak. Még ha mást is illik mondani.
2018. jan. 2. 09:30
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
11 vagyok. Amúgy a 2 szeretet, és veszteségérzést szerintem össze sem lehet hasonlítani? Te kit szeretsz jobban? Anyádat, vagy apádat? Gondolom mindkettőt szereted, de mindkettőt másként.
2018. jan. 2. 09:32
 13/16 anonim ***** válasza:
84%

Én pont ezért nem szeretnék gyereket. Mert nekem biztos nem ő lenne az első, de... De járna neki.

Szóval ezt a problémát úgy tudom kiküszöbölni, ha nem lesz gyerekem.

2018. jan. 2. 09:56
 14/16 anonim ***** válasza:
22%

A szülőket meg a gyerekek kapják 11. :)

tényleg elég rossz mondat volt, még ha több gyereke lenne. De férje is lehet több egy nőnek. Ebből kiindulva úgy vigasztalhatta volna, hogy: "Lehet még másik férjed.". Ilyenre is hallottam már példát.

2018. jan. 2. 11:43
 15/16 anonim válasza:
10%

Hany eves vagy kerdezo???

Mert az altalad mutatott ertelni szinten elgondolkozva 14 nel nem lehetsz tobb

Milyen gyerekes mar egy ilyen piti kijelentesen megsertodni csak azert mert nem te vagy a kozeppontban...

Te tenyleg ilyen gyerekes es buta vagy??? Onzoseg lvl999

Igen az ember a tarsat szereti mindennel jobban! Es ez iiigy van! Attol meg a gyereket is szereti, csupan maskepp

Akar tetszik akar nem!

28 vagyok, 7 eve vagyunk hazasok azzal, akit 15 evesen ismertem meg (16 voltam mikor osszejottunk) ugyerzem sokmindenen mentunk keresztul (jon rosszan) kitartunk egymas mellett...

...4 eves a lanyunk, fajna az elvesztese az teny, de ha a felesegemet vesztenem el azt a fajdalmat nehez lenne elviselni

Szoval ezen nem szabad besertodni "mit szoltok igazam van?" Nem, nincs igazad! Egy naiv onzo gyerekes kis 14 eves takony lehetsz nem tobb

2018. jan. 2. 13:58
 16/16 anonim ***** válasza:
84%

Nem jogos. Nem rólad mondta. Ha valakivel beszélünk, akkor nem magunkról regélünk, hanem hozzá szólunk, neki mondunk dolgokat. Így meg, hogy a másik felét nem is hallottad fogalmad sincs az előzményekről. (Talán éppen a vígasztalandó hozta fel a gyerekem vagy párom témát)

Ne csinálj bolhából elefántot.

2018. jan. 2. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!