Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rosszulesett amit anyám...

Rosszulesett amit anyám mondott, jogosan?

Figyelt kérdés

Beszelgetett egy ismerössel telefonon es azt mondta , meghallottam véletlenül , hogy " a saját gyermeke halálát túléli az ember valahogy , de a társa halálát nem " Egyeduli gyerek vagyok , es rosszulesik amit hallottam

Mit szóltok , igazam van?

2018. jan. 2. 01:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%

Ne kombinálj, nem hallottad a kontextust, hogy minek a kapcsán merült fel a téma.

Szülőnek nem való eltemetni a gyerekét, de minden háttérinfó nélkül ezen kár kiborulnod. Nem azt mondta, hogy utál téged, csak hogy nem tudna apukád/férje/szerelme nélkül élni.

2018. jan. 2. 01:44
 2/16 anonim ***** válasza:
39%
Te most tényleg amiatt bántódtál meg, hogy az esetleges halálod esetén édesanyád nem pusztulna bele a bánatba?
2018. jan. 2. 01:47
 3/16 A kérdező kommentje:
Egy olyan ismerössel beszelt , akinek meghalt a ferje
2018. jan. 2. 01:47
 4/16 A kérdező kommentje:
Megis en kene legyek a legfontosabb
2018. jan. 2. 01:48
 5/16 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem jogos.

Nem lehet hogy csak vigasztalni próbálta?

2018. jan. 2. 01:54
 6/16 anonim ***** válasza:
90%

Na látod, máris itt a kontextus... egy gyászoló embernek nem állunk neki bezzegelni, hogy áh, ne hisztizzen, a gyerek fontosabb.

Tanulj egy kis empátiát.

2018. jan. 2. 01:57
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
Ebben az esetben meg plane nem ertem anyadat, milyen vigasztalas az ahol azt mondod, hat jo nagy szarban vagy es abban is fogsz maradbi mert ezt nem lehet kiheverni... Eleg fura de te ne bantodj meg mert nem neked szolt es ha ettol fuggetlenul minden rendben akkor csak egy ugyetlen vigasztalasrol van szo...
2018. jan. 2. 02:44
 8/16 anonim ***** válasza:
69%

Lehetne benned némi empátia az önzőség helyett.

Mit kellett volna mondania, hogy jójó..meghalt a férjed, na de gondold el ha a gyereked halt volna meg az sokkal rosszabb....... Ezt?

Elég idióta mondat volt az tény, lehet anyud nem egy észlény, de vigasztalásból mondta.

2018. jan. 2. 08:00
 9/16 anonim ***** válasza:
75%
"Megis en kene legyek a legfontosabb" Nem kéne. Mindenki másképpen érez, baromi gyerekes hogy ezen besértődtél. Te most gyakorlatilag azon húztad fel az orrod hogy nem téged szeretnek jobban. És igen, egy jó társ mellett van hogy a társ a fontosabb, nem a gyerek. Hiába illik az ellenkezőjét hazudni.
2018. jan. 2. 08:08
 10/16 anonim ***** válasza:
75%

Apa imád, és gyerekként is mindent megadott, hogy boldognak lásson, de mikor anya meghalt, egy része velehalt.

Gondozott, szeretett de anyát sokkal jobban szerette, ö jelentette neki az életet.

Én is imádom a lányomat, de ha a férjem meghalna, nem tudom, hogyan birnám ki, mert ö a legfontosabb az életemben. Sok szarságon, betegségen, aggodáson, örömön mentünk át, a gyerekemhez negyedannyi kötelék nem füz.

Nem érdekel az ösanyák véleménye, a kedvesem a legfontosabb az életemben.

2018. jan. 2. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!