Szülők ti is kiakadnátok, ha a 18 éves fiatok még ebben a pillanatba is ébren lenne? Mivel büntetnétek?
Figyelt kérdés
Nem számít hogy suliidő van vagy nincs2018. jan. 2. 01:31
21/30 anonim válasza:
Én nem akadnék ki, úgy osztja be az idejét 18 évesen, ahogy jólesik neki. A büntetést amúgy sem kedvelem, ebben a helyzetben pedig kifejezetten pofátlanság lenne megbüntetni őt.
22/30 anonim válasza:
Szerintem legyen ez a legnagyobb problémája.
23/30 anonim válasza:
*Tisztelni kell, hogy saját lénye van, saját gondolatai, külön álló ember, tiszteld már benne az embert, és ő tudja, hogy mivel akarja tölteni a pihenőidejét.
25/30 anonim válasza:
Miért kellene megbüntetni? Ha valaki
el tudja látni a napi feladatát kevés
alvással is akkor azt tesz a szabadidejében ami jól esik.Van olyan barátom aki csak 4 órát alszik
mert Ennyi elég neki.55 éves jól menő
fogtechnikus,2 unoka boldog nagypapája.
26/30 anonim válasza:
15 vagyok,en is eddig szoktam fentlenni
27/30 anonim válasza:
Büntetni, mert nem alszik. Atyaég. ..
Más : bakker, 19-és hozzászóló, anyád nem komplett. "Minek álmodsz ilyeneket ", szerinte te irányítod, hogy mit álmodj?
28/30 anonim válasza:
Ekkora baromságot az apád idegbeteg xd
29/30 anonim válasza:
Ha még aktuális a kérdés, érdeklődni szeretnék:
Hogyan alakult azóta a Fiatalember alvásritmusa? Tud teljesíteni megfelelő módon a hétköznapokban?
Gondolok itt az iskolai/munkahelyi szerepeire avagy a baráti körére - esetleg magánéletére - stb. stb.
30/30 anonim válasza:
Úgy 16 éves koromtól nem tudok éjfél előtt elaludni, vagy csak nagyon ritkán. Ennek már 10 éve… És még egyszer se kaptam büntit! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!