Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Holnap mutatom be itthon a...

Holnap mutatom be itthon a barátom. Viszont már most hányingerem van az idegességtől. Nálatok hogy volt ez első kapcsolatnál? N

Figyelt kérdés

Tudom hogy fura de nagyon későn lett az első kapcsolatom. 22 éves vagyok. Előtte is randizgattam többször is, de nem volt semmi komoly. A barátommal együtt vagyunk néhány hónapja, most láttuk elérkezettnek az időt hogy bemutassam itthon. Ma elmondtam a szüleimnek. Apa tudom hogy nem kedveli, mert ismeri régebbről. Nagyon ideges vagyok hogy mi lesz holnap. Nem voltam még ilyen szituációban. Viszont szeretném hogy egy normális viszony lenne köztük.

Nálatok hogy volt ez az első kapcsolatnál?

(Normális válaszokat légyszi. Nincs kedvem itt vitatkozni a szokásos veszekedő, provokáló emberekkel!!)

2017. dec. 31. 14:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Na mi lett végül? Beszéltetek róla azóta?
2018. jan. 2. 14:57
 22/26 A kérdező kommentje:

Anyáék kb hozzám se szóltak, ha meg igen, ezt a témát kerülték. A barátommal pénteken akarunk megint találkozni, már előre gyomorgörcsöm van hogy mi lesz itthon. Ezért baj hogy nem volt tizenévesen kapcsolatom. :( De már nem tudom visszacsinálni.

Tegnap már a barátommal is majdnem összevesztem mert nem érti ő sem a szüleim viselkedését. Szóval minden "szuper"...

Majd csak megoldódik remélhetőleg ...

2018. jan. 3. 16:33
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem értem a szüleidet..

Attol boldogabbak lettek volna ha még 30évesen sincs kapcsolatod es otthon ülsz?

2018. jan. 3. 16:37
 24/26 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem hagynám hogy kerüljék a témát! Mondd hogy választ vársz arra hogy mi a problémájuk azzal hogy van végre kapcsolatod?
2018. jan. 3. 16:39
 25/26 A kérdező kommentje:
Szerintem nem is a kapcsolattal van bajuk, hanem a barátommal. Ismeri őt kb 8 éve meg a szüleit is. Lehet hogy valami múltban történő dolog miatt van ez. Legalábbis erre tippelek. :/
2018. jan. 3. 17:44
 26/26 anonim ***** válasza:
Akkor meg föleg ragaszkodni kellene ahhoz, hogy elmondják, mi a bajuk.
2018. jan. 3. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!