Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Holnap mutatom be itthon a...

Holnap mutatom be itthon a barátom. Viszont már most hányingerem van az idegességtől. Nálatok hogy volt ez első kapcsolatnál? N

Figyelt kérdés

Tudom hogy fura de nagyon későn lett az első kapcsolatom. 22 éves vagyok. Előtte is randizgattam többször is, de nem volt semmi komoly. A barátommal együtt vagyunk néhány hónapja, most láttuk elérkezettnek az időt hogy bemutassam itthon. Ma elmondtam a szüleimnek. Apa tudom hogy nem kedveli, mert ismeri régebbről. Nagyon ideges vagyok hogy mi lesz holnap. Nem voltam még ilyen szituációban. Viszont szeretném hogy egy normális viszony lenne köztük.

Nálatok hogy volt ez az első kapcsolatnál?

(Normális válaszokat légyszi. Nincs kedvem itt vitatkozni a szokásos veszekedő, provokáló emberekkel!!)

2017. dec. 31. 14:04
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a biztatást mindenkinek! :) Külön tetszettek a saját történetek! ;) Igen, attól félek, mi van ha nem lesz semmi közös téma. Anya készül, várja őt, apa nem igazán sajnos. Ami nagyon bánt.

De túl kell esni ezen egyszer. A barátom biztat, de nem bánnám ha már hétfő este lenne.

Mentek a zöldek!

2018. jan. 1. 02:40
 12/26 anonim ***** válasza:

Váratlanul hazajött anyám, én meg egy csajjal voltam otthon. Anya, Petra. Petra, anya. Így történt.

Anyám persze utólag sápítozott hogy neki ezt miért így kell megtudnia, de nem igazán érdekelt. Nem voltunk túl jóban.

2018. jan. 1. 05:18
 13/26 anonim ***** válasza:

Tekintve hogy mostohaanyám gyülölt, és mindenkit aki boldoggá tett, képzelheted.

Hagyjuk, odamentünk, ö kusban ült meg beszologatott nekem föleg, amit az exem.mondott telibesza..., aztán lefeküdt aludni.

A páromat nem is ismeri, de nem baj, nem is tervezem bemutatni neki, semni köze hozzá.

Apa viszont sokkal jobban kijön vele mint az exemmel, mert a Kedves nagyon beszédes nyitott és okos férfi, bárkivel megtalálja a hangot :)

2018. jan. 1. 08:45
 14/26 A kérdező kommentje:

Túl vagyok rajta. Minden jól ment, a barátom végig beszélgetett, témákat hozott fel, apával annyit beszélgettek hogy anya meg én szinte meg sem tudtunk szólalni. Már oldódott bennem végre a borzasztó idegesség hogy jól alakulnak a dolgok. Aztán a barátomml kicsit beszélgettünk kettesben, majd kikísértem a kocsihoz. Bejövök az ajtón erre apa jó bunkón azt mondta hogy borzalmas ez az egész és nagyon ideges. Anya sem volt elragadtatva. Amit nem értek. Akkor minek kellett eljátszani az ellenkezőjét. Én jól éreztem magam de mióta meghallottam ezeket a kommenteket, folyamatosan csak bőgök. Kegyetlenül kivagyok és nagyon rosszul esik tőlük. Elment a kedvem mindentől. Nem való nekem kapcsolat :(

Köszönöm a sok biztatást! Sajnos én nem voltam olyan szerencsés mint a legtöbbetek itt.

2018. jan. 1. 21:10
 15/26 anonim ***** válasza:
Ez a szüleid harca, nem a tiéd. Nekik kell lenyelni a békát, hogy a kislányuk elkelt. Ne foglalkozz vele. Örülj, hogy nem voltak ott helyben bunkók. Kerüld velük ezt a témát, tartsd távol a pasidat és legyetek boldogok.
2018. jan. 1. 21:35
 16/26 anonim ***** válasza:
Ne add fel csak azért, mert a szüleidnek nem tetszett. Ha szeretitek egymást, akkor maradjatok együtt. Vagy talán egyedül szeretnéd felnevelni a gyereket?
2018. jan. 1. 21:36
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

De rákérdeztél hogy pontosan mi a bajuk..?

Állj ki magatokért és ne hagyd hogy elvegyék a kedved ettől a párkapcsolattól.

Ha továbbra is bunkon beszélnek én megmondanám hogy ha nem tudják elfogadni a páromat akkor nem velem szurnak ki hanem saját magukkal...

2018. jan. 1. 21:56
 18/26 A kérdező kommentje:

Apa azt mondta nem mond inkább semmit mert olyan ideges de borzasztó ez az egész. Azóta hozzám sem szóltak. Én meg a szobámban zokogok. Pont most írt a barátom hogy köszöni a mai napot és hogy a szüleim milyen jófejek voltak vele és milyen lelkes mert elfogadták. Nekem meg olyan gyomorgörcsöm van hogy megbolondulok. Nem hiszem el hogy lehetek ennyire szerencsétlen. Tényleg látszólag minden rendben ment. Nem volt semmi beszólás vagy megbántás egyik részről sem. A szüleim nevettek is, viccelődtek. Szóval ez nagyon szíven ütött.

Köszönöm nektek a biztatást! Ugyanis szégyellem elmondani ezt bárkinek is. Csak magamban őrlődök...

2018. jan. 1. 22:07
 19/26 anonim ***** válasza:

Ne hagyd ezt annyiban!

Holnap újra hozd fel a témát és mondd meg nekik hogy amig nem magyarázzák el hogy mi a probléma addig nem fogod őket ezzel békénhagyni.

Amugy szerintem ők maguk sem tudják hogy mi a bajuk vele, csak szimplán nem voltak eddig ahhoz szokva hogy van egy komoly kapcsolatod.

2018. jan. 1. 22:14
 20/26 A kérdező kommentje:

Persze, max holnap hozom fel nekik. Nekem ma már semmi kedvem az egészhez. Holnapra hátha megnyugszok. Szerintem ha nem tudják elfogadni hogy ennyi idősen barátom van akkor nem bennem van a hiba.

Szinte sosem jártam bulizni sem, nem lázadtam semmi ellen. Barátnőkkel jártam el persze ide oda szóval nem itthon üldögélek egyedül. Egyetemre járok, dolgozok. Barátom is 6 éve dolgozik. Tisztelettudó, még csak nem is dohányzik. Komolyan nem értem. de lassan már nem is akarom

2018. jan. 1. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!