Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan beszéljem le a fiam...

Hogyan beszéljem le a fiam arról, hogy nemzetközi kamionsofőr legyen?

Figyelt kérdés
2017. dec. 30. 19:33
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
70%

"úgy gondolom, még mindig jobb, mint egy autóban"

Hát én ha 1,5 szobásban lakhatnék akkor a két kezem összetenném. Viszont egyetemi végzettséggel, 350+ ezres fizetéssel ott vagyok, hogy szobát bérelek hogy legalább legyen mit félretenni. Idegen ember lakásában kis lyukat bérelni nem sokkal rosszabb mint kamionozni. De még mindig jobb mint otthon a szülők nyakán.

Országon belül is vannak olyan munkák, sőt a munkák többsége olyan, hogy elviszi az életed nagy részét. Én is, legtöbb ismerősöm is reggeltől estig, akár 8 utánig dolgozunk, ha kell hétvégén is. És akkor ott vannak a több műszakos 12+ órás melók is amivel teljesen felborul az életritmus is.

Biztos hogy nem egy öröm szakma, de van sokkal rosszabb is.

Az mondjuk érthető, hogy fiatal gyereknek nem árt ha mellette tanul is valamit, mert ez nem feltétlenül az a munka amit egy életen át fog nyomni. Viszont arra jó, hogy pár év alatt megalapozza legalább az életét egy házzal, autóval, tartalék pénzzel.

2017. dec. 31. 12:56
 32/33 anonim ***** válasza:

sosem értem az ilyen idióta szülőket, akik a saját hülyeségeiket erőltetik rá másokra, csak pont lexarják azok ezért marad a gyerek akit lehet pesztrálni :D

Ha akar valamit akkor miért olyan ge*i nehéz támogatni még ha nem is tetszik? Idióta apuka, kéremszépen... Elhiszed nekem mennyire elegem volt amikor a család összes tagja meg akart győzni hogy milyen hülyeség kamionosnak menni, még apám is aki maga is kamionos? pff...

Már 2 éve csinálom, és egy olyan élményt ad az élethez, amit sokan soha nem tapasztalnak meg életük során, én nem csak a tévéből nézem a dolgokat és okoskodok, hanem ott is vagyok. A pénz is jó, nagyon nagyon sok mindenem nem lenne a mai napig ha nem kamionoznék, és mondjuk 5 évet húztam volna le az egyetemen hajléktalan életmódot élve kb, vagy tingli tangliztam volna jött-ment állásokban 70 ezerért.

Nem vagyok otthon sokat, és? Ez nem végleges dolog, én már érzem hogy lassan ideje letenni a lantot, keresek mást, és azt csinálom, ennyi. Aki meg nem akarja abbahagyni mert szereti, az meg csinálja hát istenem... ha van nő aki ezt bevállalja, akkor miért ne?

Egy kibaxot életet élünk, és a 90 év nem garantált ... Úgy élj hogy ha hátranézel sose legyen megbánás és elszalasztott lehetőség, és minden napot élvezz, ennyi. Én így élem, hol elbaxom a pénzem, hol adósságom van, hol annyi pénzem hogy gazdag ficsúrnak érzem magam, de nem is érdekel, mert bármit csinálok élvezem :D Had élvezze a gyerek is ... ha meg nem tetszik otthagyja.

2018. jan. 3. 00:20
 33/33 walk w1th mee ***** válasza:

utolsó hatalmas igazság:D én is egyk1b4szott busz sofőr vagyok :D :D :D D Innen erdélyből indulás-svájcba-onnan

aznap mikor ki értünk haza,2sofor egy buszon,3nap egy héten autókázva,200.000 átszámolva forintba. 12nap egy hónapban,a többin sz @ rt sem csinálok. ennyi:D

2018. jan. 8. 01:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!