Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg ennyire nagy hiba,...

Tényleg ennyire nagy hiba, hogy nem akarok gyereket?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok. Ugye általában olyenkor nyaggatnak nagyobb családi összejöveteleken, hogy mikor lesz gyerekem, mikor lesz barátnőm, stb. Én meg azt válaszoltam hogy nem akarok gyereket, erre mindenki felháborodott, hogy mi az hogy nem örökítem a családot, meg hogy ez bűn, hogy egyedül akarok maradni és nem akarok gyerekkel bajlódni. Persze hogy nem mert se húgomat nem tudták megnevelni se az unokahúgaimat sem, mind elkényeztetett libák lettek, ki tudnak kergetni mindenkit az őrületbe és neveletlenek. Én sem kaptam jó nevelést így nincs jó alapom a neveléshez és elég volt hogy nekem kellett foglalkoztatni a hugom mert szüleim semmit nem foglalkoztak vele. Így is megőrülök a gyerekektől, nem kell több. Ezt a család nem akarja elfogadni. Hogyan fogadtassam el velük a tényeket hogy ne utáljanak ki ezért?

2017. dec. 30. 17:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
86%
Hagyj a spermabankba egy adagot aztán köttesd el magad.
2017. dec. 30. 20:26
 22/27 anonim ***** válasza:
86%
Ez csak rád tartozik. Bárki mondhatja azt, hogy ő nem szeretne gyereket, de egy 18 éves fiútól teljesen normális ezt hallani, hiszen még nagyon fiatal vagy, ráérsz még évekig azzal, hogy megállapodj. Hidd el, bármikor jöhet egy olyan lány, akivel ha komolyra fordul a kapcsolatod, akarhatsz majd családot, de akkor sem lesz semmi gond, ha ez nem következik be. Úgy éld az életed, ahogy te szeretnéd és ahogy neked jó, ne mások véleményének akarj megfelelni, hanem saját magadnak.
2017. dec. 30. 20:45
 23/27 anonim ***** válasza:
75%
elköttetésről jut eszembe, azt is mondhatnád a családnak hogy vizsgálaton derült ki, steril vagy
2017. dec. 30. 22:18
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Sajnállak,elég tudatlan családod lehet,akiknek ennyi az élet értelme...
2017. dec. 31. 04:49
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is erről szólt 18 éves korom óta minden családi összejövetel. Tipikus kérdések amikhez senkinek semmi köze.

Most 28 évesen is folyton feljön a "legfontosabb kérdés", hogy van e már barátnőm. Nem tud ezzel mit kezdeni az ember. Mondom hogy nincs, majd ha változik akkor szólok.

2017. dec. 31. 12:43
 26/27 anonim ***** válasza:
64%
Mond meg nekik nyugodtan, hogy "a saját családom az elrettentő példa - ILYET bűn szaporítani". Aztán szaladj, de nagyon szaporán.
2017. dec. 31. 15:16
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

"Mond meg nekik nyugodtan, hogy "a saját családom az elrettentő példa - ILYET bűn szaporítani". Aztán szaladj, de nagyon szaporán."

Ezt megnézném a gyakorlatban:)

2017. dec. 31. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!