Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetnék? Feltételezem,...

Mit tehetnék? Feltételezem, hogy az apám nem az igazi apám, de a szüleim nem hajlandóak belemenni a DNS tesztbe.

Figyelt kérdés
Azt is gondolom, hogy ki a valódi apám, de nem csak gondolni akarom, hanem tudni is. A szüleim kinevetnek, nem akarják tesztnek alávetni magukat. Mit tehetnék? Van valami jogi lehetőség? 17 éves lány vagyok.
2017. dec. 29. 13:09
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
73%
Becsatlakozom, nekem is ird majd :)
2017. dec. 29. 18:48
 22/36 anonim ***** válasza:
86%
De miért nem próbálkozol annál, akit apádnak gondolsz, pláne ha sokat törődött veled?
2017. dec. 29. 19:05
 23/36 anonim ***** válasza:
97%
Még az is lehet, hogy DNS-teszt nélkül is elmondja, ha van mit.
2017. dec. 29. 19:06
 24/36 anonim ***** válasza:
24%
Ha a te apád lennék, belemennék a tesztbe, természetesen. És ha negatív, kidobnálak otthonról még aznap.
2017. dec. 29. 19:38
 25/36 anonim ***** válasza:
51%
Ha már ennyire izélnek hogy nevetnek és nem akarják a DNS tesztet akkor jogos alapja van az elméletednek hogy nem ő az igazi apád. Ha ő lenne az biztosan belemenne, mert tudná hogy úgy is azt az eredményt fogja adni amit kell, és akkor a megnyugodásod érdekében belemenne hogy tényleg lásd azt hogy ő az igazi apád és csak azért teszi meg hogy te megnyugodj ettől. De ha ennyire ellenzi akkor azért nem teszi meg mert fél attól hogy kiderült az igazság. Ha tényleg tudja hogy ő az igazi apád akkor nem értem miért tart ettől ennyire hogy kiderüljön az hogy valóban ő az igazi apád. Ha nincs titkolni valója akkor nem kéne hogy ezt ellenezze. Ezt mondd el neki így ahogy írtam, hidd el végig gondolja majd.
2017. dec. 29. 22:06
 26/36 anonim ***** válasza:
76%
Írd majd meg mi lett .
2017. dec. 29. 22:32
 27/36 anonim ***** válasza:
74%
25. Mert szerinted hogy esik a szülőknek, ha a 17 éves lány ilyennel áll elö?! Plusz nem minden család engedhet meg magának ilyen költséget.
2017. dec. 30. 04:17
 28/36 anonim ***** válasza:
73%

Nem lesz itt semmilyen teszt.

Az allitolagos apad sem akarja, he eddig nem akarta es lenne alapja.

Szokasos tinihiszti. Szulid nem fognak erre penzt kiadni.

2017. dec. 30. 04:48
 29/36 anonim ***** válasza:
66%
Én is kíváncsi leszek, megírod?
2017. dec. 30. 15:00
 30/36 A kérdező kommentje:
De lesz, mivel meg tudom magamnak finanszírozni az árát. Írni fogok mindenkinek, ide írom majd ki.
2017. dec. 30. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!