Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetnék? Feltételezem,...

Mit tehetnék? Feltételezem, hogy az apám nem az igazi apám, de a szüleim nem hajlandóak belemenni a DNS tesztbe.

Figyelt kérdés
Azt is gondolom, hogy ki a valódi apám, de nem csak gondolni akarom, hanem tudni is. A szüleim kinevetnek, nem akarják tesztnek alávetni magukat. Mit tehetnék? Van valami jogi lehetőség? 17 éves lány vagyok.
2017. dec. 29. 13:09
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

3 éves koromtól a nagyszüleimnél élek, mivel apám külföldön dolgozik, anyu pedig 3 műszakozott világ életében és úgy döntöttek, jobb, ha a mamáéknál leszek. Ráadásul másik városbna... Gyerekkoromban még gyakran látogatott anyu, de már jó, ha 2 hetente látom pár percre, apát pedig csak 2 havonta látom pár órára. Nem nagyon foglalkoznak velem, a nagyszüleim annál inkább.

Van anyunak egy nagyon jó férfi barátja, tudom, hogy már születésem előtt is jóban voltak, anyunak valami gyerekkori barátja. Ő egész életemben sokat törődött velem, mindig is furcsa volt... Olyanra nem alapozok semmit, hogy nem hasonlítok apámra, mert szőke vagyok, kék szemű és "ez a 2 férfi is". Mostanában találtam egy csomó régi képet, amin nagyon kicsi voltam és kb. mindegyiken ez a férfi fog engem, múltkor pedig láttam (ők nem vettek engem észre), hogy nem éppen baráti szálak fűzik anyumhoz. Ezért gyanakszom, hogy már régóta ilyen gyengéd kapcsolat van köztük szerintem és fura, gyanús, hogy miért tüntet ki engem ennyire a figyelmével... Sokkal többet látogatott mindig mint anyu, mindig meglep stb... Mintha tudná titkon, hogy tőle vagyok :S

2017. dec. 29. 14:35
 12/36 anonim ***** válasza:
33%
Ne romantikázz, mint valami ócska brazil szappanoperában.
2017. dec. 29. 14:59
 13/36 anonim ***** válasza:
94%

Dehogynem csinálják meg "maszekban".

Annyi, hogy mivel nem hivatalos (és nem legális, szóval ha tudod is az eredményt ne nagyon mondd el senkinek), nem használható fel bizonyítékként egy esetleges tárgyaláson etc.

2017. dec. 29. 15:03
 14/36 A kérdező kommentje:
Igen, már privátban kaptam erre vonatkozó segítséget, találtam is nem drágán (50)
2017. dec. 29. 15:05
 15/36 A kérdező kommentje:
És nem is akarom felhasználni, csak tudni és ennyi. Sokat nem változtat semmiképp, de jó lenne tudni.
2017. dec. 29. 15:07
 16/36 anonim ***** válasza:
98%

Hát, akkor sok sikert. :D

Azért, kíváncsi lennék az eredményre, ha nem zavarok... :D

2017. dec. 29. 15:12
 17/36 A kérdező kommentje:
Megírom majd
2017. dec. 29. 15:21
 18/36 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is majd megírod, hogy mi lett a vége? :D
2017. dec. 29. 16:13
 19/36 anonim ***** válasza:
74%
Engem is érdekel :D
2017. dec. 29. 17:36
 20/36 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is megírhatod.
2017. dec. 29. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!