Mit mondjak mire kell pénz?
Nem tudom, milyet néztél ki, de ez pl. most le van árazva, ha neten veszed. :) Lehet, erre már segítene kipótolni anyud, hiszen nem kicsi akció. És kérheted úgy, hogy boltban vedd át, akkor nem kell a házhozszállítással vacakolni.
Meg van kistesója is, ami belefér a meglévő pénzedbe:
Persze érdemes utánanézni, hogy minőségileg milyen, ha egyszer ennyivel olcsóbb, nem ismerem a márkát sajna.
Szerintem genyó dolog egy fülhallgató miatt átrázni anyudék fejét, nekem égne a fejemről a bőr még akkor is, ha nem tudnák meg soha.
Amúgy van egy sennheiser fejhallgatóm, levittem a pincébe még 2 éve, nem tudtam, hogy ilyen értékes, nem az enyém volt csak hozzám keveredett extől. Nekem sima ezer ft-os vacak van, utcán zenét hallgatni pont jó.
Egyébként a 12 ezres fülhallgató még bőven középkategória alatt van árban... :D
Gondolom CX 300-II -t akartad venni, hiszen mindenki azt akarja valamiért, viszont az a tapasztalatom (illetve 2 ismerősöm tapasztalata), hogy a kábele elég törékeny. Hangzásilag úgy oké. Bár kilenc ezerért, lehet nem rossz vétel.
Az meg, hogy legyen basszusa... minden fülhallgatónak van basszusa, kivéve a rohadtsz#roknak, illetve bizonyos DJ fej-fülhallgatóknak, amik direkt arra lettek kitalálva. Ha esetleg mégsem lenne elég EQ-ban bármikor feltekerheted.
Philipsszel vannak jó tapasztalataim az olcsó árkategóriában.
Drágábból meg a JBL.
JVC HA-FX1X
Jo hangminoseg a kategoriajaban, extra bass, es iszonyuan strapabiro kabelje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!