Mit mondjak mire kell pénz?
Szerintem ne hazudj, úgyis lebuksz...
Vagy érd be egy olcsóbbal vagy várd meg amíg összejön...
Milyen fülhallgatót néztél ki 12 ezerért? :D
Csak kíváncsi vagyok...
Ahogy az sem biztos, hogy nem jó, csak azért mert drága, vagy, hogy jobban megéri ár-használati időtartam függvényében megvenni, csak azért mer pl.: fele annyi. (Aztán a hangzás sem mindegy.)
De igen, van igazság abban, amit mondasz.
Pl.: Nekem volt régen valamilyen Canyon-os fülhallgatóm tényleg ilyen 2-3kft-os. Viszont simán jobb volt mint egy ~7-8kFt-os fülhallgató, de tényleg, jobb hangzás, jobb kábel, strapabíróbb stb.
Aztán valamiért, ISTEN SE TUDJA MIÉRT, leálltak a gyártásával, vagy legalábbis Magyarországról elfogyott, szóval ennyi volt. :(
Most pl.: Egy 10-11k-s Audio-technica fülhallgatóm van, ami egy nagyon jó vétel ennyiért. A kábele is jó, az összeszerelés is, a hangzása is nagyon jó, viszont van egy érdekes tulajdonsága, amire nem tudok rájönni, vagy egyszerűen nem értem, hogy miért van...
A füles jobboldali részének lényegesen (2/3 darabon, legalábbis eddig ennyi volt a kezembe, mert testvéremnek is ilyen van) kisebb a basszusa a GYÁRI gumival. És nem értem, hogy miért... szimmetrikus gumik vannak rajta, szóval... viszont rátettem még a régi gumikat erről a Canyon fülesről, amit nem lehet kapni, azóta minden tökéletes. De igazából lehet beáll, egy idő után, az is lehet, hogy csak az inside tekerccsel van valami, vagy nincs "bejáratva".
CANYON CNA-SEP01B
Ez volt az a fülhallgató... azóta is sajnálom, hogy nem vettem, vagy ötöt. :D :(
Miért nem kérted karácsonyra?
Ne hazudj mert kiderül és máskor még úgy sem fognak adni pénzt.
Vegyél egy olcsóbbat, amivel kihúzod addig, míg összespórolod a vágyott fülhallgatót.
A hazudozás csak rombolná a kapcsolatotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!