Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyen sokkos fájdalmat el...

Ilyen sokkos fájdalmat el kéne árulnom a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Mostanság teli vagyok lelki fájdalommal bizonyos dolgok miatt nem ilyen kicsi dolgok miatt hanem komoly dolgok miatt voltam már depresszió miatt kórházba.A szüleim azt hiszik,hogy most jól vagyok mert előttük nem szoktam sírni pedig vannak olyan problémáim amikor olyan sokkos sírás roham jön rám,hogy elkezdek köhögni és hányinger lesz a vége a sírásnak illetve olyan gondolatok amikor valakivel össze veszek,hogy mindig minden miattam van jó lenne eltűnöm a világból.Nagyon sokszor van olyan amikor tudom,hogy én vagyok az akit megbántottak mégis én kérek bocsánatot a másiktól.Ezt a tulajdonságomat utálom a szüleim nem tudják,hogy még mindig sírok és vannak olyan napok amikor úgy érzem semmit nem érek.Jó lenne elmondani nekik mert ez még mindig a depressziónak a jelei?
2017. dec. 28. 21:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Balf@@@@sz aki gyógyszerekkel tömne egy kislányt meg idegenekhez küldené beszélgetni. Szeretet, törődés, biztonság, a gyógyszerek.
2017. dec. 30. 17:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Balf@@@@sz aki gyógyszerekkel tömne egy kislányt meg idegenekhez küldené beszélgetni. Szeretet, törődés, biztonság, a gyógyszerek.

Hogy lehetsz ennyire primitív? Fú, de feldühödtem hirtelen. Na lássuk, pontról pontra.

Balf@asz aki gyógyszerekkel tömne egy kislányt:

A depresszió részben mentális és részben neurológiai betegség, illetve a kettő kéz a kézben jár, egymásból következnek. Ha sikerül helyreállítani az agyban a kémiai egyensúlyt az egy afféle tüneti kezelés, emellett természetesen kell pszichológushoz is járni, hogy később ne essen vissza az illető.

A pszichológus feladata az hogy felmérje az adott illető mentális egészségét, segítse őt tanácsokkal, átbeszéljék azokat a dolgokat, amit senki mással nem tud. Ez nem úgy megy, hogyha apu leül a kislánnyal beszélgetni, akkor nem lesz depressziós. Rendkívül tudatlan, primitív és sötét vagy, ne haragudj. Én sem vagyok szakmabeli, csupán érdeklődő laikus, de ha a hozzád hasonló emberek legalább 4 -5, hiteles forrásból származó cikket elolvasna, akkor nem lenne ennyi öngyilkos, meg depressziós ember. Másrészt a szeretet és törődés résszel egyetértek, de ha szükség van rá, akkor igenis menjen a gyerek pszichológushoz!

2018. jan. 25. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!