Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha a gyereketek...

Mit szólnátok, ha a gyereketek azért akar egyetemet ott hagyni, mert csúnya az épülete?

Figyelt kérdés

A bge-pszk-ról van szó. Több családtag is járt oda, szép karriert futottak be, jó munkájuk és fizetésük van. Szülői nyomásra ment oda egyrészt, másrészt nagyon konkrét tervei sem voltak. Azt mondja inkább megy valami okj-ra, azok nincsenek ilyen okádék helyen és okádék épületben. Az embereket és a tanárokat sem szereti.

Nem bukdácsol, hármasokkal, négyesekkel elvan, nem kellett tantárgyat sem újra felvennie, 1-2 pót zh-ja volt csak.

A szülők félnek, hogy a gyerek tönkreteszi épp a jövőbeli életét.

2017. dec. 26. 22:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
98%

PPKE-BTK. A legszebb épület szerintem. Igaz, én Makovecz munkássága iránt elfogult vagyok, de akkor is. :)

Egyébként szerintem is csak kifogás, de ha nem érzi ott jól magát, akkor mindegy, mi a kifogás. Váltson, ha akar, de csak akkor, ha talál konkrét tervet. Mert az "ez nem tetszik de gőzöm sincs, mit akarok" hozzáállást már nem lehet folytatni. Gimiben el lehet lébecolni, hogy nem tudja, mi akar lenni, de ezen már túl vagyunk.

Ergo: találja ki, hol tudná elképzelni magát, ha kell, akkor segítek benne. De addig ne hagyja ott a jelenlegit mondvacsinált kifogással.

2017. dec. 27. 08:39
 22/26 anonim ***** válasza:
91%
Megnéztem az épületet, valóban nem szép, de nem hiszem, hogy ez a valódi ok. Biztosra veszem, hogy vagy a szakot, vagy a társait nem szereti.
2017. dec. 27. 10:05
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem az épülettel van gond, ez hülye kifogás. Arról van szó, amit írtál: Szülői nyomásra ment oda egyrészt, másrészt nagyon konkrét tervei sem voltak. Ezért kitalálta ezt az épület dolgot. Csak most akar elmenni okj-ra? Az egyetem előtt nem érdeklődött iránta? Mert lehet, hogy hagyni kellett volna. Nem mindenkinek szükséges egyetemre menni, ha nem akar, csak tudja, hogy mi mást szeretne csinálni.
2017. dec. 27. 11:10
 24/26 anonim ***** válasza:
65%
Ha a saját pénzével szórakozik akkor azt csinál amit akar. Én azért elég szomorú lennék hogy az egyetemista gyerekemnek ennyi esze van ha ez a valós indok.
2017. dec. 27. 12:09
 25/26 anonim ***** válasza:
Még rá se mentem a kérdésre, de már tudtam hogy a PSZK-rol van szó. 😂 amikor először meglattam a tanév első napján (nem voltam nyíltnapon) az első gondolatom nekem is az volt hogy te jó isten, ebbe a ronda tégla épületbe fogok járni??? (Előtte egy gyönyörű gimnáziumba jártam) De belülről szerintem nagyon szép és tok modern. Szóval valószínűleg tényleg a tanárokkal lehet baja, nem pedig az épülettel.
2017. dec. 28. 00:49
 26/26 anonim ***** válasza:
84%
Belülről is egy átlagos színvonalú szakközépiskola szintjén van :D
2017. dec. 28. 01:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!