Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Hogyan reagálnátok,...

Szülők! Hogyan reagálnátok, ha a tizenéves fiatok arra kérne titeket, hogy kerítsetek neki barátnőt, vagy fizessetek neki prostit?

Figyelt kérdés

2017. dec. 26. 21:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%
#10 ha a lányod lenne rusnya, annak is keresnél hímprostit?
2017. dec. 27. 00:51
 12/16 anonim ***** válasza:
10%
Egy nőnek akkor is több esélye van,ha rusnya. Egy smink sokat dob pl. De ha végkép nem menne neki sem,és igénye lenne ilyesmire,akkor fizetnék neki is.
2017. dec. 27. 01:02
 13/16 anonim ***** válasza:
40%
Rosszat álmodtál. Semmi gond csicsikálj tovább.
2017. dec. 27. 01:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát...

Ha tizenéves fiú 16 év alatt van, akkor irány a pszichológus. Az normális, hogy érdeklődik a másik nem iránt, de hogy ilyen fiatalon már ennyire frusztrált legyen, amiért nincs puni...

Idősebb... tanácsot adnék, hogyan csajozzon, de keríteni nem kerítenék neki csajt. Minden szereplőnek rohadt kínos ez. A lány már sikítva rohan, hogy "jaj, helikopter, mindenbe beleugató anyósom lenne akkor, a srác meg egy életképtelen kis gyökér", nekem meg kínos beszervezni, odamenni idegen lányokhoz vagy ismerős lányait megkérni.

Ha prostihoz akar menni 16+, akkor meg keresse meg rá ő a pénzt.

2017. dec. 27. 10:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyrészt, miért én kerítsek neki barátnőt? Nem én fogok vele élni, nem engem kell, hogy megismerjen. Másrészt meg nem fizetnék neki prostit. Nem asszisztálok ahhoz, hogy elkapjon valami nemi betegséget. Ha annyira unja már a markát, akkor vagy szedje össze magát és álljon neki ismerkedni (megjegyzem egy barátnő főként nem dugásra van), vagy gyűjtsön pénzt a k*rvára, de utána ne panaszkodjon.
2017. dec. 27. 11:22
 16/16 anonim ***** válasza:

Azt, hogy "El kell húznunk anyuval egy-két barátot megnézni, gondolom rommá unnád magad, ezért nem mondom, hogy gyere. Bő három óra, és már itthon is vagyunk."

Nagyjából naponta valami hasonló, hétvégén is akár munka, vásárlás, csak ne legyen már ennyi miatt álmatlan meg élettelen! Termel a hormongyár, túl civilizáltak vagyunk ahhoz, hogy ilyenkor már rakja is teherbe a törzs gyereklányait sorban, marad hát az egyszerű megoldás. Legalább szerez némi használható rutint gyorstakarításban... :-)

2017. dec. 28. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!