Anyám nem akarja megérteni. Mit tegyek?
Nem akarok szenteste énekelni a templomban, de õ meg nagyon akarná. Mondtam szépen is, türelmetlenül is, sehogysem akarja megérteni.
Egésznap nem szólt hozzám, meg van sértõdve, csapkodja a cuccaimat.
Mit tegyek? Ez vajon normális viselkedés amit csinál?
Hú emlékszem annó én is énekeltem:D el se hiszem, hogy valaha képes voltam arra hogy hajnali 4-kor kiálljak a templomba mindenki elé és soloba énekeljek:D
Úgyhogy közben borzalmas hangom van, de tényleg!:D
Ahhoz képest sikerült eltalálnom a hangokat és végül is nem is tudtam be olyan rossz élményként. Meg én nagyon szeretek szerepelni meg fellépni.
Ha te úgy érzed nem szeretnél nem szabad erőltetni, bár ha szép hangod van én elmennék a helyedbe. Nekem mindig nagyon tetszett mikor egy gyönyörű hangú lány ilyem szép karácsonyi dalokat énekelt:D na meg ez tényleg a szüleidnek nagyon jó érzés!!!:)
De számomra furi hogy így reagált anyukád
Szerintem ez annyira nem normális
Azt megérteném ha győzködne hogy de menj el, mert hogy ez jó dolog stb. De hogy csapkod meg megharagudjon ilyen apróság miatt az na :)..furi:D
Majd megbékél!!!!:)))))
Te pedig gondold át!!!:)
Igazán megkérdezhetnéd anyudat hogy milyen okból akarja ennyire tőled azt a ku.va éneklést, mitől lesz jobb neki az élete attól hogy te ott énekelsz? Egyáltalán miért okozna ez neki akkora örömöt? Főleg azért hogy te nem akarsz, írtad is hogy miért, és ennek ellenére mégis erőlteti, amikor egy anyának ezt is figyelembe kell vennie hogy a gyereke szemszögéből is mi a jó és mi a nem jó. Most az hogy téged kínos helyzetbe hozzon olyan dolog amit ő így nem lát, de te meg nagyon pocsékul élnéd meg.
Én azért ezeket felhoznám neki.
Egyébként ha végképp énekeltetni akar, igyál meg pár felest és sokkal lazább leszel.
"Kedves utolsó, nem arra értettem, hogy bárki aki énekel a templomban az bigottan vallásos. Az kérdező anyjára értettem aki mindenáron el akarja rángatni énekelni a kérdezőt."
Értettem elsőre is, és ahhoz sem kell bigott vallásosság.:-) Rengetegen mennek karácsonykor templomba, főleg éjféli misére anélkül, hogy vallásosak lennének. A kérdező valószínűleg szépen énekel, ha felkérték, csak fél szerepelni. Pedig jót tenne, ha túl tudna lendülni ezen - nem a templom vagy a gyülekezet (ami nem feltétlenül falusi, a legnagyobb városban is többnyire ismerik egymást legalább látásból a rendszeresen egy templomba járók) kedvéért, hanem önmagáért.
Sajnos a helyzet rosszabb lett.
Felhívta azt az embert, aki ezt rendezi, és a tudtom nélkül megbeszelte vele, hogy fogok énekelni.
Hány éves vagy?
Azt, hogy énekelsz-e, te döntöd el és nem más. Nem lehet valakit megénekeltetni, ha nem akarja.
Amúgy miért akarja ennyire, hogy énekelj?
Te miért nem akarod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!