Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A ti szüleitek is el vannak...

A ti szüleitek is el vannak hidegülve egymástól, tőled?

Figyelt kérdés
Nálunk sajnos igen, pl: mikor fater hazajön melóból, csak mormog vmi "hello"-t az orra alatt aztán megy enni, aztán a dolgára, és ez az egész kommunikációnk egész nap. Anyuval szintúgy. + mindig veszekednek mindenen, pénzen, ha el kell menni vhova, ha leesik, eltörik vmi, semmi se jó... Főleg anyum kezdi, ő mindenből nagy ügyet csinál, és sajnos elég mocskos lett a szája utóbbi időkben, pl: mikor leejtettem a cserepet, azt mondta hogy a k***** isten b***** meg... Mindenért kiabál, semmi se jó neki. Ez idegbetegség lehet, vagy vmi lelkibaj, de orvoshoz nem fog elmenni vele, mert ugye a pszichológushoz csak hülyék járnak... Tehát nem tudok mit csinálni, egyre csak rosszabb a helyzet...

2017. dec. 21. 15:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kérdező!Örülj,ha letudsz lépni.

Én lelépni sem tudok.(5-ös vagyok).

Én magam is beteg vagyok,csak én nem magamnak okoztam,mint a szüleim az alkohollal.

Nagyon irtózok az idegbeteg emberektől,akik a legkisebb bajt sem tudják csak dühöngéssel kezelni.

Sajnos ez egy ördögi kör,anyukámat most engedték ki a pszichiátriáról,de már megint iszik,nem változik semmit sajnos..

A tágabb értelemben vett családban is rengeteg alkoholista volt,és őszintén mindegyik meghalt az ivásban.Sosem láttam még olyan embert,nem ismertem,aki alkoholista lett volna,és meggyógyult,ilyet csak filmekben vagy sorozatokban láttam sajnos...

Egyszerűen az ilyen emberek jellemgyengék.

És a legnagyobb baj akkor van,ha olyannal kerülnek egy környezetbe,mint én(birka türelmű,végletekig érzelmileg kihasználható).

2017. dec. 22. 04:14
 12/14 anonim ***** válasza:

1-es vagyok. Bocsi félreolvastam a pszichos részt.

De ettől még ugyanígy gondolom csak nem rád vonatkozóan.

2017. dec. 22. 08:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Lehet,hogyha elválnának jót tenne.

Nekem mondjuk elváltak,és eléggé nehéz volt nekem főleg,hogy van egy kistesóm aki anyámmal él és jó ha egy évben 2x látom.De még mindig jobb az hogy elváltak,minthogy kikapják egymás szemét.

Sajnos én egyik szülőmmel se kommunikálok.Apám az lesz*r.Anyám pedig kijelentette,hogy nem érdekli őt,hogy mi van velem stb. Vele egyáltalán nem is beszélek,de jobb így mert amikor beszeltünk mindig lotyó voltam,szemét patkány plusz rámverte hogy miattam váltak el,merthogy akkor volt egy barátom és hogy apám nem bírta elviselni.. chh tiszta nevetséges.Amúgy anyám valószinűleg psziho,ha nem a tervei szerint alakultak a dolgok lelki terrorba tartott meg nekem jött.. Apámmal élek és az uj családjával,igaz vele a hellon kivul nem beszélünk,de legalább nem töri kell attól tartanom,hogy mikor töri rám az ajtót.

Na kicsit elkalandoztam,de én azt mondom neked ha rosszabb lesz a helyzet akkor menekülj el onnan.. Esetleg nagyszülőkhöz.

2018. jan. 6. 10:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen sztem minden szulo ilyen semmi ujat nem mondtal nalunk is ez van....

30ev utan mit varsz ? Xd

2018. jan. 6. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!