Mit csináljak hogy elengedjenek? (többi lent)
Szilveszterkor át szeretnék menni az osztálytársamhoz, mert eddig mindig a családdal ünnepeltem.Olyan stílusú zenét hallgatok amit a szüleim nem szeretnek így nem hallgathatom hangosan, de az osztálytársam pedig kedveli azt a műfajt ezért is szeretnék hozzá átmenni szilveszterkor.Már beszéltem a lánnyal és benne van csak a szüleim engedélye kell hozzá.Az tény hogy nem tanultam eddig a suliban.Egy-két hete viszont elkezdtem tanulni minden nap magamtól és itthon is segítőkészebb vagyok, pedig eddig nem voltam az.
Megkérdeztem a szüleimet hogy elmehetek-e szilveszterezni az osztálytársammal amire anya azt mondta hogy apával beszéljem meg, apa pesig azt mondja hogy alszik rá egyet.Két nappal utána kérdeztem meg, hogy mehetek-e és apa azt mondta hogy nem kéne erőltetni ezt és megkérdeztem hogy miért gondolja így és azt mondta hogy ezer ok van rá.De én amúgy nem hiszem el hogy azért nem enged el mert hogy eddig nem tanultam...
A jót, a változást meg se látja?
Tényleg eddig minden évben a családdal ünnepeltem, de idén még csak meg sincs tervezve hogy kinél leszünk és mit csinálunk és én szeretném magam kitombólni és nehogy már ne engedjenek el egy évben egyszer az utolsó napra...
Azt nem hudja hogy a lány nem Budapesti, de nem lakik olyan messze, vonattal 1-2 óra ha jól tudom vagy kevesebb.
16 éves vagyok és sosem voltam buliban se egyéb ilyen helyeken és nagyon szeretném kiadni magamból mindent.Nem tudom mit tehetnék, hiszen anya apára hagyta a döntést és én nagyon szeretnék elmenni.
16/L
"én szeretném magam kitombólni és nehogy már ne engedjenek el egy évben egyszer az utolsó napra... "
Ja, és nehogy már évi két hetet tanulj csak, hogy szilveszterkor beb.szhass, meg bulizhass a szülők nélkül.
Én csak azon lamentálok, hogy miféle szeretet az, ahol a gyereknek külön ki kell érdemelni, hogy szilveszterkor jól érezhesse magát, és ne a szűk családi TV-bámulós dögunalomban kelljen szenvednie 16 évesen ha egyszer van más lehetőség is...
Ha én valakit tényleg szeretek, annak jót akarok...
12-es, igen, de az járja, hogy a gyerek meg SEMMIT nem cinál egész évben?
Hát így kérjen tőlem bármit is :)
Mármint nem budapesti?
Szóval hazudni is fogsz nekik? És ha történik valami akkor mi lesz? Soha többé nem fognak benned bizni.
Az a baj, hogy én is úgy látom, mint előttem néhányan, hogy most csak ez a buli miatt lettél ilyen szorgalmas nagy hirtelen. A változás nem 2 hét alatt történik, hanem hónapok alatt lehet azt mondani, hogy na igen, történik valami.
A Te korodban én is már a barátaimmal ünnepeltem, viszont a szüleim tudták, hogy PONTOSAN HOVA megyek. Nem akkor kezdtem el szorgoskodni, amikor kellett valami, hanem mindig. Igy nem is kellett könyörögnöm, hogy elengedjenek.
Nem azért tanulok hogy elmehessek, csak van olyan ember az életembe aki hatással van rám és ezért tanulok.
Nem tudom hogy b*szhatnék be ha nem is piálok...
Nem hazudok arról hogy hol lakik, anyának elmondtam, csak még apának nem mondtam el.
Egyébként ha megkérnek valamire megcsinálom és ezt akkor is megcsinálom mielőtt eszembe jutott volna hogy elmennék valahová.
"Nincs messze Budapesttől..1-2óra vonattal"
Az elég messze van. Plusz 2hete elkezdtél tanulni...az nem azt jelenti hogy görnyedni kell otthon az íróasztalnál hanem hogy hazahozol pár jó jegyet. Itt nem az ivással van gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!