Kicsit égő, de kölcsön kell kérnem karácsonykor?
Ő az édesanyád.
Ha jó a kapcsolatotok, akkor nyugodtan kérhetsz tőle kölcsön, nem fog haragudni, és főleg nem nézi, hogy égő-e vagy sem.
Mondjuk én is felhívnám még karácsony előtt ezzel.
22/N
Nem égő. Tudom milyen albérletben. A kiadások mellett épp hogy van ételre pénz, és ennyi. Nincs miből visszahúzni, hogy legyenek megtakarítások is.
Akinek öszejött, szuperhős.
És akkor reklámozzuk,hogy 18 évesen az albérletes külön élet már alap, különben anyád nyakán élősködsz... ma ez már elvárás sajnos :( aztán mire megy vele az ember?
Na mindegy. Kérj igen, a következő fizetésig főleg élelemre! De akkor ne piáld el szilveszterkor.
Azért a mai "szülők" is jó nagy firmák... Kiteszik a gyereket rögtön ahogy a betölti a 18-at aztán boldoguljon ahogy tud.. És ez ma egyre trendibb sajnos úgy látom.:(
Persze a szüleit nem válogathatja meg az ember, de én nem tudnék nyugodt szívvel tükörbe nézni ha így bánnék a saját gyerekemmel.
A munkahelyváltás nem opció? Azért "vicces", hogy 6 napot dolgozol és az előleg meg a kölcsön sem elég ahhoz, hogy ne halj éhen hó végén.
Egyébként ha már mindenképp kérni akarsz, akkor inkább most mint karácsonykor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!