Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kicsit égő, de kölcsön kell...

Kicsit égő, de kölcsön kell kérnem karácsonykor?

Figyelt kérdés
Az utolsó 3 hónapban elég gyenge volt a fizetésem,anyám segített ki,de pont ebben a hónapban volt a legrosszabb.Pont hogy kihúzom valahogy karácsonyig,akkor megyek anyámhoz,épp hogy lesz buszra pénzem,elég szerény ajándékot tudtam csak venni.Nagy pofátlanság kölcsön kérni karácsonykor hogy fizetésig kihúzzam ? Neki se sok pénze van.Vagy ezzel felhívjam még karácsony előtt,ne ott a helyszínen kérdezzem meg ? Égő-égő,de nem tudok mástól kérni :(
2017. dec. 20. 08:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ő az édesanyád.

Ha jó a kapcsolatotok, akkor nyugodtan kérhetsz tőle kölcsön, nem fog haragudni, és főleg nem nézi, hogy égő-e vagy sem.

Mondjuk én is felhívnám még karácsony előtt ezzel.

22/N

2017. dec. 20. 09:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem égő. Tudom milyen albérletben. A kiadások mellett épp hogy van ételre pénz, és ennyi. Nincs miből visszahúzni, hogy legyenek megtakarítások is.

Akinek öszejött, szuperhős.

2017. dec. 20. 09:30
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

És akkor reklámozzuk,hogy 18 évesen az albérletes külön élet már alap, különben anyád nyakán élősködsz... ma ez már elvárás sajnos :( aztán mire megy vele az ember?

Na mindegy. Kérj igen, a következő fizetésig főleg élelemre! De akkor ne piáld el szilveszterkor.

2017. dec. 20. 10:41
 14/17 anonim válasza:
58%

Azért a mai "szülők" is jó nagy firmák... Kiteszik a gyereket rögtön ahogy a betölti a 18-at aztán boldoguljon ahogy tud.. És ez ma egyre trendibb sajnos úgy látom.:(

Persze a szüleit nem válogathatja meg az ember, de én nem tudnék nyugodt szívvel tükörbe nézni ha így bánnék a saját gyerekemmel.

2017. dec. 20. 10:48
 15/17 anonim válasza:
48%
Aztán pedig még te legyél hálás neki, ha hajlandó megszánni és kölcsön adni neked, pedig valójában pont Ő juttatott ilyen helyzetbe. Miatta kell most megalázkodnod, mert ha esetleg jobban kézbe veszi a sorsodat, akkor nem lennél ilyen megalázó helyzetben, Furcsa egy felfogás az biztos... Nekem lesülne a képem, ha a gyerekem egy albérletben tengődne még én otthon jól elvagyok és megvan mindenem. Anyagilag is óriási deficit egy albérletet fenntartani csak azért, hogy ne otthon legyél.. Ez inkább ránézve égő. Bocs ha túl őszinte voltam, de nekem ez a véleményem.
2017. dec. 20. 10:59
 16/17 anonim ***** válasza:
58%

A munkahelyváltás nem opció? Azért "vicces", hogy 6 napot dolgozol és az előleg meg a kölcsön sem elég ahhoz, hogy ne halj éhen hó végén.

Egyébként ha már mindenképp kérni akarsz, akkor inkább most mint karácsonykor.

2017. dec. 20. 11:37
 17/17 anonim ***** válasza:
61%
Dehogy égő, én is kölcsönkérek egy barátomtól. Nem kell ezen problémázni.
2017. dec. 20. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!