Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Segitenetek kerlek? 17 eves...

Segitenetek kerlek? 17 eves vagyok

Figyelt kérdés
17eves vagyok .anya mindenert baszogat es megver,1 oraja ugy megvert hogy remegek mert nem segitettem taksritani,(pedig igen) a baratom aztmondta este eljon ertem es elvisz magahoz!nagyon felek mit csinaljak?
2017. dec. 17. 18:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
61%
Ami a pasidat illeti: nem vihet el csak úgy. Te meg legközelebb ne hagyd hogy megverjenek (már ha vernek, és nem csak a pasidhoz akarsz lelépni, ) Nem azt mondom hogy üss vissza, de fogd meg anyád kezét, és ne hagyd hogy üssön. Egy év és nagykorú vagy könyörgöm. Meddig akarod mások szeszélére bízni magad? Ha meg azzal jön hogy kirak a házából, mondd meg neki hogy oké, de besétálhattok a rendőrségre, és elmesélheti az előzményeket, hogy mi vezetett idáig.
2017. dec. 17. 19:31
 12/13 Fejér György ***** válasza:
46%

Úgy tűnik, édesanyád -valami miatt- annyira stresszes, hogy már azt sem tudja, mit csinál, és mihez kapjon!!! Ha tudod, mi okozza benne ezt a hatalmas feszültséget, és tudsz tenni az érdekében valamit, akkor tedd meg! Ha nem, próbálj felkeresni a lakóhelyetekhez közel (Internetről) egy olyan mediátort (közvetítőt), aki szívesen segítene olyan megegyezések kigondolásában, amelyek segítségével könnyebben ki tudtok jönni egymással.

Ha több infóra van szükséged, nyugodtan írj magán-üzenetet!

Remélem, segítettem...

2017. dec. 17. 22:19
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Megertem anyad a kamasz gyerekek pofatlan flegma es lusta modera neha nalam is elszakade a cerna

En nem verekszem de netet kikapcsolom telefont elveszem ha nem takaritanak

Nem vagyok senki cseledje

2017. dec. 18. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!