Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A "nemhomofób" szülőket, ha...

A "nemhomofób" szülőket, ha kiderül hogy meleg a gyerekük, maga a homoszexualitás zavarja, vagy pedig az, hogy nem a magyar életpályamodell szerint él?

Figyelt kérdés

A magyar norma a diploma/szakma-házasság-gyerekek-vasárnapi ebédek szentsége. Azt vettem észre, hogy kb. minden, ami ettől eltér, az baj.

Nagymamámat az is "megrázta", hogy hétvégi nagymama lett, és nem élünk abban a faluban, amiben ők. Illetve az egyik lánya, kijelentette, hogy sosem fog férjhez menni, és úgy él együtt a párjával, hogy nem házasok.

Nagybátyámat az zavarja, hogy az unokatesóm harmincévesen még nincs férjnél, hanem Olaszországban keresi magát hülyére egy multicégnél.

Keresztanyámnak az a baja, hogy "a fiavial nem lehet dicsekedni osztálytalálkozón", mert egyikük sem Magyarországon telepedett le, egyiküknek sincs családja, és egyiküknek sincs diplomája. A fia hegesztő Ausztriában, a lánya pedig szakácsnő.

2017. dec. 16. 10:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem a magyar életpálya-modell szerint él, azaz:

- 30 évesen nincs saját családja

- Külföldi házastársa van

- Külföldön él

- Vadházasságban neveli a gyerekeket

- Nem találkozik minimum hetente a szülőkkel/anyósékkal

- Nem a szülők/anyósék közelében telepedtek le

- Nem lehet gyereke

- Nem akar gyereket

- 2-nél kevesebb gyereke van

- Elvált

- Másoddiplomát akar nappalin/levelezőn

2018. jan. 20. 12:29
 12/20 anonim ***** válasza:
Ezekből 8 igaz rám most vagy igaz volt rám korábban. És meleg sem vagyok :-)
2018. jan. 20. 16:04
 13/20 A kérdező kommentje:
Bukott ember vagy, a szüleid szégyene!!!!! :P :DDD
2018. jan. 20. 18:17
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez lenne a magyar életpálya modell?

Meddig?

Szerintem ez már a régmúlt.

A mai életpálya modell neve,túlélés...

2018. jan. 20. 18:20
 15/20 anonim ***** válasza:
Áh, engem elfogadtak így ahogy vagyok. Én is elfogadom a gyerekemet olyannak amilyen.
2018. jan. 20. 18:35
 16/20 theradion ***** válasza:
Amúgy erről a "nem homofób (...) de zavarja" képletről az jut eszembe, hogy "én nem vagyok rasszista, de az ember, az fehér". Ismertem olyant, aki ezt sűrűn mondogatta...
2018. jan. 24. 12:55
 17/20 A kérdező kommentje:

"Amúgy erről a "nem homofób (...) de zavarja" képletről az jut eszembe, hogy "én nem vagyok rasszista, de az ember, az fehér". Ismertem olyant, aki ezt sűrűn mondogatta..."

Nem értem mi a baj ezzel. Aki egész életében csak fehér emberrel vette magát körül, és max a tévében látott feketét vagy ázsiait, az egy fehérbőrűre asszociál. Ha valaki madarat mond nekem, akkor nekem a "madár a feketerigó vagy a veréb" nem pedig a paradicsommadár.

2018. jan. 24. 13:05
 18/20 anonim ***** válasza:

Úristen, mi féle életpályamodell?

Kit érdekel a sok okoskodó, homofób retek, aki észt osztani meg játszani a szentet azt nagyon tudja, de magába nem tud nézni.

2018. márc. 12. 21:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Szereinted aki meddő azt tehet róla,akassza fel magát?
2018. máj. 12. 00:26
 20/20 anonim ***** válasza:

Új nevet kapott ma az életpálya modell.

"Jég hátán is megél":D

2018. máj. 12. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!