Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Neki szabad nekem meg nem?

Neki szabad nekem meg nem?

Figyelt kérdés
Néha kidőlök este a fáradtságtól és olyankor reggel fürdök. Anyáék kb 6:30-40ig nem mennek be fogat mosni, készülődni a fürdőbe. Mégis amikor megkérdeztem anyát, hogy 5 perc alatt letusolhatok e ( 6:00kor ) akkor mondta, hogy nem, mert foglalom a fürdőt. A párja meg bement segget mosni...ő bemehet én meg nem? Ugyanúgy foglalja a fürdőt, nem mehet be addig más. Van nedves törlőkendő és amikor 4 emberre egy fürdő van és mindenki elhagyja a házat 6:45-7:00 között akkor nem kellene segget mosni. Vagy ha ő megteheti akkor kb ugyanannyi idő alatt én is lezuhanyozhatnék...
2017. dec. 14. 06:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%
Akkor erőltesd meg magad, és fürödj meg este. Minden probléma megoldódik. Szerintem mindenki fáradt este, én is, de akkor is bemászok valahogy a kádba.
2017. dec. 14. 15:09
 12/13 anonim ***** válasza:
33%
Miért a kérdezőnek kéne alkalmazkodnia? Amúgy is, este lefekszel, éjjel megizzadsz, és úgy indulsz el reggel bárhova is? Ezért van ennyi büdös ember a buszon. :D
2017. dec. 14. 15:25
 13/13 anonim ***** válasza:
80%
Mielőtt kidőlsz, megfürdesz. Viszont h engedélyt kell kérni h tusolhatsz/fürödhetsz-e ultra gáz.
2017. dec. 15. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!