Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülök, ti mennyire lennétek...

Szülök, ti mennyire lennétek fennakadva, ha a gyereketek szélső jobboldali érzetű lenne?

Figyelt kérdés
Mit tennétek, ha a gyereketek teljes mértékben szélsőjobboldali érzetű, de már több éve, 18 éves és Jobbik párti lenne, röhög a barátaival a holokausztvicceken, Hitler és náci vicceket kever mindenhova, sőt kívülről fújja a 2. világháborút és az akkori korszakot, és minden ismerőse elkönyvelte nácinak és antiszemitának (amiért tőle minden ép eszű ember elfordult) . Viszont ő nagyon pszichopatán tud röhögni és beleéli magát az egészbe, csodásnak tartja és hiába próbáltátok elszörnyíteni tőle, nem ment, a dokumentumfilmeket és a képeket szemrebbenés nélkül, mosolyogva, olykor viccelődve ülte végig. Az sem érdekelte, hogy a nagyanyja is majdnem ebbe halt bele. Meg lehet az ilyen embert változtatni? Vagy majd kinövi?

2017. dec. 11. 21:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
73%
Elzavarnám világot látni. Akár valami cserediák program keretében, akár önkéntes programmal, vagy "csak úgy". Arra biztatnám, menjen, ismerjen meg más kultúrákat, embereket. Biztosan sokat formálódna, finomodna, árnyaltabbá válna a gondolkodása.
2017. dec. 12. 14:38
 22/28 anonim ***** válasza:
19%
Hát, sokkal jobb, mintha megrögzött szélső balos lenne... persze, attól még nem jó... csak jobb.
2017. dec. 13. 01:10
 23/28 anonim válasza:
66%
Ez engem is érdekelne mert Az én lányom dettó ugyanilyen csak ő 15 éves ezt a viselkedést már jó ideje elkezdte és nem nőtte ki úgy hogy senkitől nem látott a családban ilyen példát, a filmeken szintén mosolyog,röhög a szobájában Hitler poszter,rajzok aztán még beszerzett Hitleres könyveket és folyamatosan azokat bújja.. Plusz még ilyen jellegű pólót is vett és az sem érdekli hogy az apja részéről negyed zsidó származású...
2017. dec. 13. 02:46
 24/28 anonim ***** válasza:
24%

23, bár több ilyen belevaló lány lenne, akit érdekel a politika is!

Én abból a szempontból lennék fennakadva, hogy szellemileg milyen a gyerekem. Lehet szélsőjobboldali, sőt, örülnék neki, ha hazafi lenne (a többiek nem azok), de a szélsőjobbosokon belül van egy primitívebb réteg ugye. A nagyanyja érintett volt a holokausztban?

2017. dec. 13. 07:13
 25/28 anonim ***** válasza:
76%
Csak az ismerősei könyvelték el annak, vagy tényleg utálja a zsidókat? Gondolom, hogy milyen sokkal találkozott eddigi életében. A szélsőjobboldaliság viszont mást jelent.
2017. dec. 14. 09:41
 26/28 anonim válasza:
20%

Nekem úgy 18-20 éves koromig volt ilyen korszakom, utána felnőttem és normális lettem.

Bár mondjuk az is igaz, hogy én nem ilyen pszichopatán éltem meg ezt az egészet, hanem alapból mérsékelt voltam.

2017. dec. 29. 17:11
 27/28 anonim ***** válasza:
Én is egy cserediák programra küldeném, ahol különböző nemzetiségű, nyelvű és kultúrájú emberekkel ismerkedhet meg. Ha kiskorú lenne, akkor biztos, hogy mindent megtennék, hogy elválasszam őt az ilyen haveroktól, akik beleviszik ebbe.
2018. febr. 3. 16:53
 28/28 anonim válasza:
31%
Nekem ks volt ilyen korszakom, olyan 18-19 éves koromra már nem érdekt ez a hülyeség szerencsére. Vicces volt látni, megélni azt, hogy az általuk megvetett romák módjára (ha lehet ezt mondani) viselkedtek. Magyarán izom politika volt a javából. 3-4 ember ment rá egyre, ha fordított volt a helyzet akkor hívták a haverspancit. Meg cigivel a szájban és sörrel a kézben hangsúlyozták az egészséges élet módot... Ez volt a kezdő lökés, hogy kezdtem kiábrándulni ebből a katyvaszból.
2018. júl. 4. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!