Milyen párt a Momentum?
Úgy értem milyen párt, jobboldali, baloldali, liberális vagy konzervatív? Hol helyezkedik el ezen a skálán? Mik az alapelveik? Mit vallanak a migrációról, a vallásról, a kissebbségről, vagy a meleg kérdésről? Vagy bármi ami fontos írjátok, hogy tudjak vele mit kezdeni...
Bocsánat ha nagyon butának tűnök, de elég tudatlan vagyok az ilyesmiben és a cikkek alapján nehezen tudom hova tenni.
Első sorban nem véleményekre hanem inkább tényekre volnék kíváncsi.
Nem tudom hová lehetne sorolni őket, én pártnak sem nevezném mivel nem képviselnek senkit.
A programjuk is csak GDP százalékok dobálózásról szól olyan indokkal hogy Nyugaton is ennyi százalékot fektektek ebbe meg abba ami kifejezzetten röhelyes mivel pl.: németek egy főre jutó GDP-je a magyar 5x-se.
Különösebb víziójuk nincs ezen kívül nincs a fent említett dolgot nevezik ők "belépés a 21-dik századba"
"Milyen párt a Momentum?"
Pillanat párt!
Megélhetési "politikusok" gyűjtőhelye!
Rövid a listád.
"jobboldali, baloldali, liberális vagy konzervatív?" Nem, sem, sem, sem.
Anarchista.
Kamu párt.
A tagok még semmit nem csináltak érdemben az életükben. Tisztára mint a fidesz anno.
Elkényeztetett ficsúrok gyűjtője, akiknek a bohóckodásába sok pénzt toltak valakik.
Szerintem ők egy nyugati mintára kreált párt, akik a globalista, liberalista szörnyedvény élenjárói.
A Momentum Mozgalom (Momentum) egy 2017 márciusában alakult magyarországi politikai párt. Országosan akkor vált ismertté, amikor 2017 februárjában – még egyesületként – 266 151 aláírást nyújtottak be a Fővárosi Választási Irodának a 2024. évi nyári olimpiai játékok budapesti megrendezését ellenző népszavazási kezdeményezés céljából. Ennek hatására a Fővárosi Önkormányzat visszavonta az olimpiai pályázatot.
Ideológia:
Liberalizmus
Konzervativizmus
Patriotizmus
Európapártiság
Politikai elhelyezkedés:Centrista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!