Szülök, ti mennyire lennétek fennakadva, ha a gyereketek szélső jobboldali érzetű lenne?
Figyelt kérdés
Mit tennétek, ha a gyereketek teljes mértékben szélsőjobboldali érzetű, de már több éve, 18 éves és Jobbik párti lenne, röhög a barátaival a holokausztvicceken, Hitler és náci vicceket kever mindenhova, sőt kívülről fújja a 2. világháborút és az akkori korszakot, és minden ismerőse elkönyvelte nácinak és antiszemitának (amiért tőle minden ép eszű ember elfordult) . Viszont ő nagyon pszichopatán tud röhögni és beleéli magát az egészbe, csodásnak tartja és hiába próbáltátok elszörnyíteni tőle, nem ment, a dokumentumfilmeket és a képeket szemrebbenés nélkül, mosolyogva, olykor viccelődve ülte végig. Az sem érdekelte, hogy a nagyanyja is majdnem ebbe halt bele. Meg lehet az ilyen embert változtatni? Vagy majd kinövi?2017. dec. 11. 21:24
11/28 anonim válasza:
Közölném a gyerekkel, hogy a dédnagyapja cigány volt. A szépanyja meg zsidó, ezekre fel dobálózzon szélsőjobboldallal.
12/28 anonim válasza:
Én bár pártsemlegesnek mondanám magam, mert annyira nem izgat a politika, de tudok nevetni az ilyen fekete humor kategóriás vicceken is, azzal, hogy kissé beteg a humora mint pl.: nekem még nincs baj. Viszont az, hogy ténylegesen azt vallja, hogy ő rasszista, és antiszemita viszont már tényleg eléggé problémás dolog. Pontosan miért mutattatok neki ilyen dokumentum filmeket? Nem tudjátok, hogy mi miatt ilyen? Történt vele valami? Mert ez tényleg nem normális. Vannak jobbikos ismerőseim, de még ők sem gondolkoznak így.
13/28 anonim válasza:
Én is minden képet-videót-filmet megnézek szemrebbenés nélkül. Múltkor elütöttem egy rókát, 2 napig az járt a fejemben. Én is bent voltam ebben a náciskodásban, de kinőtték. Ma már az összesen nevetek. 13-15 éves kisgyerekek felveszik a turkálós bakancsot, aztán ők a kémények...
14/28 anonim válasza:
Megkérdezném magamtól egy párszor,hogy mit ronthattam el,pláne,ha ennyi idősen,több éve ezt űzi.
15/28 anonim válasza:
#8 Borsod pont eléggé jobbikos környék, szóval nem tudom, mit hadoválsz.
16/28 anonim válasza:
Szégyellném magam, hogy így elszúrtam a nevelését, de már eső után köpönyeg.
Már nem fogja "kinőni", és már nem tudsz rá hatni (mondjuk úgy látszik, ez eddig sem nagyon ment)
Ha olyan a helyzet, max. meg tudjátok vele szakítani a kapcsolatot.
17/28 anonim válasza:
Inkább ez, mint hogy a nemzeti konzultációt küldözgesse vissza és mindenért Sorost hibáztassa.:D
Btw szerintem jobb kimaradni teljesen a politikából, sokkal nyugodtabb az ember élete úgy.
18/28 anonim válasza:
Figyelj, ennyi idősen én is szélsőjobbos voltam. Szerintem az emberek legalább fele kinövi ezt huszas éveiben, aki nem, annak meg ajánlanék egy jó szakembert az elfojtott düh kezelésére. De valahol meg is értem őket, 26 éves vagyok, de eddigi életem során 7x loptak meg, ami azért nem semmi arány. Elvittek már mindent, laptopot a lakásból, biciklit, autó kerekeit, ékszereket, a szüleim pénzét, folyamatos félelemben élünk, mikor törnek be megint. Nagy részük cigány volt, akik lopásból élnek. Az ilyen nem érdemel gázkamrát? Vagy hogy levágják a kezét? Más emberek megnyomorításából élnek. Nem csoda, ha van egy társadalmi csoport ellenük, akik tényleg fellépnének ez ellen. Én támogatom őket, pláne, hogy ma éjjel sem tudtam aludni, minden neszre felébredek hetek óta, mióta megint betörtek hozzánk. Hulljon a férgese csak.
19/28 anonim válasza:
Költözz egy szabolcsi faluba a cigányok közé és te is egyet fogsz érteni vele.
20/28 anonim válasza:
Nekem is megvannak a saját ellentétes érzéseim néhány emberrel szemben (bár nem biztos, hogy lehet őket embernek nevezni egyáltalán), mindenkinek megvan a saját véleménye. Senki nem mondta, hogy te ne fejezd ki a sajátodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!