Miért irritálja a mozgás anyát?
Figyelt kérdés
Tudni kell anyámról, hogy nagyon sok minden irritálja, de ez végképp. Szerinte mindenkinek a házban a saját helyén kell maradni, nem szabadna mozogni a házban. Ő csak a konyhában lehet, húgom csak a nappaliban, én csak a szobámban és apa csak a munkaszobájában napközbe, este pedig mindenki ahol alszik. Tehát ha valaki ki merészel menni a helyéről, akkor leordítja, hogy miért jött ki, kifaggatja, hogy mit akar már megint, hogy képzel kijönni a szobából, üvöltözik, hogy ne jöjjünk, mert nincs kaja, hagyjuk őt pihenni, nem ér rá minket kiszolgálni, PEDIG MI CSAK WC-re mennénk el vagy levegőzni, vagy olyan dolgot csinálni, amihez ő nem kell. Mindent magára vállal, nem engedi, hogy mi bármit is csináljunk magunknak, mint pl ebéd, vagy bármi. Hiába mondjuk neki, hogy ne csináljon semmit, nem miatta jövünk le, őt nem érdekli, ne mászkáljunk a házban, arra való a ház, hogy mindenki üljön a gép/tv előtt, és ha van valami azt csak ő csinálhatja. (igen, pl nagyon irritálja ha valaki munka/iskolaidőn kívül máshol van és nem otthon. Mi ez és miért van? 18/f2017. dec. 3. 22:46
1/18 anonim válasza:
Anyád hatalmas forma lehet. :D
Viccet félretéve, muszáj felvállalnod a konfliktust vele.
2/18 anonim válasza:
A munkahelyén szokhatta meg ezt a katonásan beosztott rendet hogy minden dolgozónak megvan a maga feladata az adott helyén. És onnan senki nem mozdul el hogy a rá bízott feladaton kívül bármi mást csináljon.
3/18 anonim válasza:
Szerintem beteg. Hogy milyen betegsége van, azt nem tudom megmondani, de ez nagyon nem normális. Mindig ilyen, vagy mostanában történt valami (pl. munkahelyi problémák, családi zűrök)?
4/18 A kérdező kommentje:
Igen, iskolában titkárnő és ott is ugyanúgy működnek a dolgok. Régóta csinálja, több éve, első emlékeim 5-6 évvel ezelőttről vannak, hogy ilyet mondott.
2017. dec. 3. 23:01
5/18 anonim válasza:
Apádat ez nem zavarja?
Simán hagyja ezt? Ekkora papucs?
6/18 A kérdező kommentje:
Apám megszokta igazából. Figyelmen kívül hagyja, vagy ha felbosszantotta magát nekimegy anyámnak és üvöltözik vele, vagy megsértődik és visszazárkózik. De ő már már nem dolgozik és wc-n és kaján kívül minden napját gép előtt tölti. Húgom ugyszint csak tv/tabletezik, ki se mer és nem is akar mozdulni a nappaliból.
2017. dec. 3. 23:06
8/18 aranyos121 válasza:
nem bunkóságból de tényleg anyudnak kell valami pszichológus vagy nem tudom mert ez NEM NORMÁLIS DOLOG
9/18 anonim válasza:
Viccen kívül szerintem tényleg beteg lehet. Én valami kényszerbetegségre, vagy paranoiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!